🏡 avukat per divorc

🕵 Online 0 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje

Studio Ligjore Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Penale, Civile, Tregtare, Administrative, Familjare, Verifikim/ Heqje Ekspulsi Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Kamez/Paskuqan/Babrru
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Studio Ligjore➡️ Avokate Mirlanda Arapajdhenbsp;ofron perfaqesim ne ceshtjet : Penale, Civile, Tregtare, Administrative, Familjare, verifikim dhe heqje ekspulsi etj.Per bizneset dhe shoqerite tregtare ofrojme konsulence juridike, perpilim...
📅 Date: 08/06/2023 21:34

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Kamez/Paskuqan/Babrru
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 08/06/2023 18:18

Avokate Migracioni -llotaria Amerikane- Viza Amerikane🇺🇸

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Avokate migracioni per Aplikim, Ndjekje dhe Asistence per Llotarine Amerikane / Vizat Amerikane🇺🇸 Jeni fitues i Llotarise Amerikane DV Lottery? Keni proces bashkimi familjar ne Amerike? Doni te aplikoni per vize turistike, apo çdo llo...
📅 Date: 08/06/2023 11:39

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 08/06/2023 10:51

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Sherbime Juridike ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 08/06/2023 09:18

Studio Ligjore , Ofron Perfaqesim Ne Gjykate, Konsulence Ligjore Falas, Fshirje Dhe Verifikim Espulsi Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ STUDIO LIGJORE ' ALLAJBEJ '➡️  Ne jemi zgjidhja e problemeve tuaja! Ofrojme perfaqesim ne gjykate per cdo ceshtje, konsulence ligjore falas, aplikime ne institucionet publike, FSHIRJE DHE VERIFIKIM ESPULSI nga Zona Shengen. etj!✅ Studi...
📅 Date: 07/06/2023 17:40

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 07/06/2023 09:00

Zyre Noterie, Ofron Asistence Dhe Akte Noteriale, Konsulence Te Drejtperdrejte Dhe Online, Sherbime Perkthimi Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩ Zyra ofron asistence dhe veprime me pasurite e paluajtshme, ne te drejten per tregtaret dhe shoqerite tregtare, ne te drejten familjare, ne te drejten civile, trashgimore, bankare, etj.🔸 Konsulence te drejteperdrejte dhe on-line🔸 Sherbime ...
📅 Date: 07/06/2023 08:20

Studio Ligjore Qe Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Vasil Shanto/Pallati me Shigjeta
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
...
📅 Date: 06/06/2023 10:32

Avokate Per Ceshtje Familjare , Konsulenca Falas

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 06/06/2023 10:03

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Ne Ceshtje Civile, Pronesie, Administrative, Familjare Dhe Verifikim/heqje Ekspulsi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️dhenbsp;Zyre avokatie me Avokat Arlind Hoxhadhenbsp;✅ Ofron sherbime juridike ne:dhenbsp;🔹️Çështje Civile dheamp; Pronësie-Detyrim per njohje pronar-Lirim, dorezim sendi-Pjestim pasurie-Njohje trashgimtar-Kerkim trashgimi-Permbushje ...
📅 Date: 05/06/2023 18:27

Studio Ligjore Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Kriminslistike, Pronesie, Administrative Dhe Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit, me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun.Mbrojtje ligjore në hapësirat mba...
📅 Date: 03/06/2023 21:15

Zyre Avokatie Ne Elbasan Ofron Sherbime Ligjore Ne Te Gjitha Ceshjtet

❱ Sherbime Juridike ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2005
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc-Percaktim kujdestarie-Permbushje detyrimi ushqim...
📅 Date: 02/06/2023 13:37

Studio Ligjore Per Aplikim, Ndjekje Dhe Asistence Per Lotarine Amerikane

❱ Sherbime Juridike ❱ Vlore ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Jeni fitues i Lotarisë Amerikane DV-2023 ? Keni proces bashkim familjar ne Amerike? Doni te aplikoni për çdo lloj vize ne Amerike? Për ndjekje te plote te procesit dhe shërbimet e mëposhtme na kontaktoni. ➡️Studio Legale Zoto ju ofron: ...
📅 Date: 01/06/2023 14:12

Avokate Fatjona Shpenza-avokate Emigracioni Dhe Ceshjte Nderkombetare

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla: -Verifikim Ekspulsesh -Fshirje Ekspulsesh ose Deportime -Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar -Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol. Nese keni probleme te tilla...
📅 Date: 31/05/2023 20:19

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Sherbime Juridike ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjev...
📅 Date: 30/05/2023 15:34

Studio Ligjore Ofron Sherbime Per Ceshtje Juridike Si Ato Penale, Civile, Familjare, Administrative Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2017
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
dhenbsp;⚖️Studio LigjoreKëshillim i vlefshëmdhenbsp;kërkon thellim mendimi. Ne kushtojmë kohën e duhur për të kuptuar me saktësi punën e klientave tanë.➡️Studio Ligjore Çela dheamp; Bashkëpunëtorët është një firmë Shqipt...
📅 Date: 30/05/2023 13:57

Avokat Lushnje - Avokat Divorci - Avokat Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Lushnje ❱ Qender
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
%
Ceshtje Civile te fituara
%
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:  zgjidhjen e marteses ligjore/divorc,percaktim kujdestarie🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj. 🏘Cesh...
📅 Date: 24/05/2023 12:36

Zyre Avokatie Ne Tirane Ofron Sherbime Ligjore Per Divorc, Demshperblime Per Aksidente Ne Pune, Automobilistike, Verifikim/heqje Ekspulsi Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
...
📅 Date: 24/05/2023 10:53

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Sherbime Juridike ❱ Korce ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ...
📅 Date: 22/05/2023 12:21

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Te Gjitha Llojet E Ceshtjeve Ne Shqiperi

❱ Sherbime Juridike ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩ Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine.Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨‍👩...
📅 Date: 21/05/2023 18:01

Studio Ligjore ,durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet.

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.🔸 E orientuar nga motive...
📅 Date: 19/05/2023 17:35

In-house Lawyer -german Speaking

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Ministria e jashte/Pazari i Ri/Shkolla e kuqe
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Department: Aviation Job Overview: The In-house Lawyer will be responsible for dealing with delegated work within their own areas of competence and achieving performance targets as set by the practice. Also, he/she will be responsible for resear...
📅 Date: 19/05/2023 17:18

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Konsulence Ne Fushen Civile, Penale, Administrative.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore, ofron perfaqesim dhe konsulence ne fushen civile, penale, administrative. ✅ Studio ligjore “HSH dheamp; PARTNERS”, ofron konsulecë ligjore dhe përfaqësim përpara të gjitha gjykatave, në të gjitha shkallët e gjyki...
📅 Date: 19/05/2023 08:33

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 19/05/2023 08:28

Avokat Ne Durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet Ne Zyre Dhe Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine.⚖️ Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨...
📅 Date: 19/05/2023 07:43

Zyre Juridike (avokatie) Ofron Konsulence Ligjore Per Ceshtje Civile, Tregtare Dhe Administrative

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Komuna e parisit
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre juridike (avokatie) ofron konsulence ligjore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative si dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore. Nese keni çeshtje te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore dhe eshte ...
📅 Date: 18/05/2023 13:17

Firme Ligjore Ofron Sherbime Juridike Ne Fushen E Ligjit,prokurimeve,finances,kontabilitetit,pasurive Te Palutjshme,etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Viti i Themelimit
2007
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
✅ Filloi si një ide dhe u manifestua në realitet! Firma jone ka evoluar nga një zyrë ligjore në një firmë konsulence që sjell nën një çati ekspertë nga fushat e ndryshme të ligjit, prokurimeve, financës dhe kontabilitetit, pasurive t...
📅 Date: 08/05/2023 00:11

Sherbim Profesionale Per Ceshtje Civile Themeli,familjare,administartive

❱ Sherbime Juridike ❱ Vlore ❱ Qender
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
%
Ceshtje Civile te fituara
%
✔ Ofrojme sherbim profesional per:▪  ceshtje Civile Themeli▪ ceshtje Familjare ▪ ceshtje Administrative.🔹Ndihme juridike. Perfaqesim ne gjykate.  📍 Adresa:Rruga Sulejma Delvina,Vlore📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numr...
📅 Date: 29/04/2023 00:41

Studio Ligjore Ofron Sheerbime Per Hartim Kerkese Padie, Perpilim Kontatash, Perfaqesim Ne Gjykatat Shqiptare Dhe Te Strasburgut Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore Avokat Genci Ismaili Ofron sherbime per persona fizik ose juridik, vendas ose te huaj, per ceshtje civile, administrative ose penale✅ Sherbimet ne zyren tone:💠 Hartim Kërkese padie💠 Përpilim kontratash dhe marrëveshj...
📅 Date: 27/04/2023 12:54

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Penale, Familjare, Verifikim Dhe Fshirje Espulsi Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyre Avokatie Koca✅ Ofron sherbime ligjore per ceshtjet:💠 Civile💠 Penale💠dhenbsp;Familjare💠 Administrative💠 Verifikim dhe Fshirje Espulsi 💠 Gjithashtu ofron:➡️ Perkthime, Noterizime dhe Legalizime per Ambasaden Amerikane,...
📅 Date: 26/04/2023 09:48

Studio Ligjore Me Avokat Bujar M.troci Ofron Sherbime Per Te Gjitha Ceshjtet Qe Trajtohen Dhe Perfshihen Ne Fushen E Se Drejtes Civile.

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
1991
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩E krijuar që në vitin 1991-një, nga Avokati Bujar M.TROCI, Jurist me një eksperiencë 45-së vjeçare, Studio Ligjore Troci tashmë ecën në “shinat” e një eksperience të konsoliduar në Fushën e së Drejtës.⚖️ Studio jonë angaz...
📅 Date: 26/04/2023 08:43

Zyre Avokatie Ofron Sherbimin E Heqjes Dhe Verfikimit Te Espulsit Per Zonen Schengen.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️dhenbsp; Zyre Avokatie me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e drejtesis ,ofron sherbime te shpejta dhe efikase per zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore.dhenbsp;🔸 ZyreAvokatie.org ofron per te gjithe ju sherbimin e heqjes dhe verfikimit te es...
📅 Date: 24/04/2023 14:42

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim