Agjensia, Fier ofron sherbime per heqje Espulsesh, Deportime, Apelas me avokat Italian Fier

Sherbime Juridike 26/01/2023 17:56 Post ID: 95817


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2019
Ceshtje Penale te fituara 0%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 0%
Qyteti - Zona Fier - Qender
Adresa Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania - Harta
Lexime 72


 ⚖️ Agjensia Artur

➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe shpejtësi sipas rregullave të Bashkimit Europian.

Udhëto i lirë drejt Europës pranë agjensisë tonë me avokat italian!

Sherbimet e ofruara:

💠 Heqje espulsesh, deportime, apelas ne gjithe zonen Schengen

💠 Konsulence per ndalesat ne zonen Schengen


📍 Adresa: RRUGA RAMIZ ARIANITASI, LAGJIA 11 JANARI, FIER

📱 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!