Studio ligjore ne Korce ofron perfaqesim per ceshtjet Penale dhe Civile Korce

Sherbime Juridike 29/12/2022 14:49 Post ID: 95118


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2021
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 0%
Qyteti - Zona Korce - Qender
Adresa Rruga Avni Rustemi, Korce, Albania - Harta
Lexime 74

⚖️ Studio ligjore Aleko Pepo

Eshte themeluar me qellim qe t’ju ofroje klienteve te saj, sherbim të specializuar ne fushen e se drejtes, duke i perfaqesuar ata ne çeshtje me shtrirje kombetare dhe nderkombetare, ne te gjitha shkallet e gjykimit.


✅Ofron sherbime per:

👨‍⚖️ Ceshtje PENALE

💠 Asistence ligjore gjate proçesit penal, duke filluar qe nga momentet e para te ndjekjes penale e deri ne daljen e vendimit perfundimtar.

💠 Konsulence ligjore dhe perfaqesim ne te gjitha statuset e mundshme qe mund te perballen klientet tane.

👨‍⚖️ Ceshtje CIVILE

💠Konsulence juridike ne lidhje me lindjen e detyrimeve kontraktore, ndryshimin dhe shuarjen e marre­dhenieve juridike

💠 Konsulence dhe asistence ligjore gjate proçesit gjyqesor ne fitimin dhe mbrojtjen e se drejtes se pronesis

💠 Verifikim - Heqje ekspulsi

💠 Ndihme ligjore me Tokat Bujqesore

👨‍⚖️ Ceshtje Tregatare

💠 Ndihme ligjore ne hartim Kontratash

💠 Ceshtje punesimi

💠 Ceshtje emigracioni


📍 Adresa: Rruga Avni Rustemi, Objekti Nr.17 Korçë, 7001

📞☎️Per me shume informacione kontaktoni ne numrin tone te telefonit