Avokate per ceshtje Familjare , Konsulenca FALAS Tirane

Sherbime Juridike 20/03/2023 13:12 Post ID: 52779


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 0
Ceshtje Penale te fituara 0%
Ceshtje Civile te fituara 0%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Pallati 1 Maji perballe Gjykates Civile - Tirane - Harta
Lexime 1919

Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.

🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore

🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie

🔸KUJDESTARIA /Përgjegjësia prinderore

🔸 Birësimi

🔸 Njohje vendimesh të huaja gjyqësore për zgjidhje martese apo biresimi etj


📍Adresa:Pallati 1 Maji perballe Gjykates Civile, Tirane

✅ Konsulenca FALAS!

📞 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin e telefonit!