Zyre avokatie qe ofron sherbime ligjore profesionale per ceshtjet Civile, Penale, Administrative, Familjare dhe Tregtare Tirane

Sherbime Juridike 03/03/2023 11:41 Post ID: 95710


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2002
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 85%
Ceshtje Administrative te fituara 95.00%
Ceshtje Familjare te fituara 90%
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana, Albania - Harta
Lexime 40

⚖️ Zyrë Avokatie “Kërtoku“ me një përvojë 20 vjeçare në fushën e drejtësisë, ofron shërbime të shpejta dhe efikase për zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore. 

Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë, profesionalizëm dhe gatishmëri në shërbimet tona.

✅ Tek ne mund të drejtoheni për çështjet:


💠 Civile

💠 Penale

💠 Administrative

💠 Familjare

💠Tregtare

💠Heqje ekspulsi

💠 Hartimi i kerkesave te Padise

💠 Konsulence Juridike


📍 Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha Pll 18, shk 6, Ap 36, Kati 2-te

📲 Per me shume informacion na kontaktni ne numrin tone te telefonit!