Plotesoni formularin me poshte dhe pastaj dergoni njoftime

*Per Individ, Emri i regjistrimit dhe Email NUK behen publik!

Shenim: Perdorni nje numer telefoni qe eshte i lidhur me aplikacionin whatsapp.

Kujdes, vendosni sakte emailin tuaj sepse ne kete email do te merrni te gjitha komunikimet

Jo me pak se 5 karaktere


https://www.njoftime.al

Regjistrohuni dhe publikoni njoftimet tuaja online

Krijo dhe menaxho njoftimet

Ju mund te menaxhoni njoftimet online dhe krijoni kontakte te menjehershme.

Qendroni larg mashtrimit.

Beni kujdes; mos shkembeni mall, mos dergoni para nese nuk verifikoni mire oferten.