🏡 sherbime juridike

🕵 Online 2 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 18/06/2024 13:04

Aplikime Vizash Turistike/studenti/ Bashkime Familjare Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze Me Avokate

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyre Avokatie e specializuar në fushën e emigracionit që ofron : Aplikime Vizash Turistike/Studenti/ Bashkime Familjare etj Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze , Australiane, Irlandeze me Avokate të specializuar Migracioni Zgjidhni që të ardh...
📅 Date: 19/06/2024 11:37

Avokate Per Ceshtje Familjare -avokate Në Tirane

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 19/06/2024 11:36

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Kamez/Paskuqan/Babrru
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 19/06/2024 09:38

Zyre Avokatie E Specializuar Per Divorc Dhe Ceshtje Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⚖️Zyre Avokatie👩‍💼 Avokate Mirela Biba➡️ Përvoja shumëvjeçare në fushën e Avokatisë ka zhvilluar së tepërmi aftësitë tona në dhënien e drejtë, të ndershme dhe korrekte të asistencës Juridike, duke iu përshtatur në m...
📅 Date: 18/06/2024 22:09

Avokat Ne Berat

❱ Sherbime Juridike ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine.Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍👩...
📅 Date: 18/06/2024 21:32

Studio Ligjore Ofron Sheerbime Per Hartim Kerkese Padie, Perpilim Kontatash, Perfaqesim Ne Gjykatat Shqiptare Dhe Te Strasburgut Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore Avokat Genci Ismaili Ofron sherbime per persona fizik ose juridik, vendas ose te huaj, per ceshtje civile, administrative ose penale✅ Sherbimet ne zyren tone:💠 Hartim Kërkese padie💠 Përpilim kontratash dhe marrëveshj...
📅 Date: 18/06/2024 19:45

Studio Ligjore Ofron Sherbimin E Verifikimit Dhe Fshirjes Se Te Dhenave Personale Ne Sistemin Sis

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Studio ligjore nepermjet avokat Eriseld Deda ofron: Sherbimin e verifikimit dhe fshirjes se te dhenave tuaja personale te regjistruara/proceduara ne sistemin SIS ne kohe Rekord🔸 Nese keni ndalese hyrje (Ekspuls), na kontaktoni per te udhe...
📅 Date: 18/06/2024 18:35

Avokat Per Heqje / Verifikim Expulsi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Kadana Law Firm ju mundeson verifikim dhe heqje Expulsi ne zonen Schengen. Ne raste te vecanta heqja e ndalimit kryhet edhe para afatit te mbarimit. ...
📅 Date: 18/06/2024 18:35

Zyre Avokatie Per Heqje Dhe Verifikim Ekspulsi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2014
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
🔸 Ne ofrojme ndihme ligjore edhe persa i perket heqjes se ndalimit te hyrjes ose marrjes se konfirmimeve qe nuk keni ndalime per te hyre ne Zonen Schengen, zone e cila aktualisht eshte e bllokuar per te gjithedhenbsp;dhenbsp;📍 Adresa: Rruga Ha...
📅 Date: 18/06/2024 18:33

Avokat Ne Durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet Ne Zyre Dhe Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne Durres dhe te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:dhenbsp; zgjidhjen e marteses ligjore/divorc🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj.🏘Ceshtje Civile♦dh...
📅 Date: 18/06/2024 18:28

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 18/06/2024 15:27

Avokate Fatjona Shpenza-avokate Emigracioni Dhe Ceshjte Nderkombetare

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla: -Verifikim Ekspulsesh -Fshirje Ekspulsesh ose Deportime -Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar -Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol. Nese keni probleme te tilla...
📅 Date: 18/06/2024 13:05

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 18/06/2024 13:04

Studio Ligjore Me Avokat Bujar M.troci Ofron Sherbime Per Te Gjitha Ceshjtet Qe Trajtohen Dhe Perfshihen Ne Fushen E Se Drejtes Civile.

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
1991
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩E krijuar që në vitin 1991-një, nga Avokati Bujar M.TROCI, Jurist me një eksperiencë 45-së vjeçare, Studio Ligjore Troci tashmë ecën në “shinat” e një eksperience të konsoliduar në Fushën e së Drejtës.⚖️ Studio jonë angaz...
📅 Date: 18/06/2024 12:59

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Sherbime Juridike ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjev...
📅 Date: 17/06/2024 19:53

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Sherbime Juridike ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 17/06/2024 13:25

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Sherbime Juridike ❱ Korce ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ...
📅 Date: 15/06/2024 18:02

Ekspuls, Verifikim & Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim Per Viza Angleze Dhe Amerikane

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2022
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Verifikim dhe Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim per Viza Angleze dhe Amerikane ...
📅 Date: 14/06/2024 17:24

Vertetim Per Deportim Nga Anglia

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Nese jeni Deportuar nga Anglia iu nevojitet nje vertetim per te levizur te lire drejt dhenbsp;vendeve Schengen.dhenbsp;...
📅 Date: 13/06/2024 16:12

Avokat Lushnje - Avokat Divorci - Avokat Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Lushnje ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme 👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:  zgjidhjen e marteses ligjore/divorc 🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj. 🏘Ceshtje Civile ♦  Pavlef...
📅 Date: 13/06/2024 06:17

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
1998
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 12/06/2024 18:42

Avokate Migracioni -llotaria Amerikane- Viza Amerikane🇺🇸

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Avokate migracioni per Aplikim, Ndjekje dhe Asistence per Llotarine Amerikane / Vizat Amerikane🇺🇸 Jeni fitues i Llotarise Amerikane DV Lottery? Keni proces bashkimi familjar ne Amerike? Doni te aplikoni per vize turistike, apo çdo llo...
📅 Date: 12/06/2024 13:34

Avokat Ne Elbasan Avokat Online Avokat Per Ceshtje Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyra jone perbehet nga 3 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine. Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍...
📅 Date: 11/06/2024 12:34

Zyre Avokatie Ne Elbasan Ofron Sherbime Ligjore Ne Te Gjitha Ceshjtet

❱ Sherbime Juridike ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2005
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
...
📅 Date: 09/06/2024 12:11

Ekspuls, Viza Angleze Dhe Amerikane, Sherbime Ligjore

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Laprake
Viti i Themelimit
2023
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Viza Angleze dhe Amerikane, Sherbime Ligjore ...
📅 Date: 06/06/2024 20:31

Zyre Avokatie Ne Shkoder Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Civile, Tregtare, Penale, Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Shkoder ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat Alfons Pecaj, anëtar i Dhomës së Avokatisë Shkodër✅Ofroj përfaqësim në Gjykata, këshillim ligjor, përfaqësim në çështje të natyrës civile, penale, administrative dhe familjare. Ofroj shërbime për verifikimin dhe heq...
📅 Date: 05/06/2024 15:24

Studio Ligjore Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Kriminslistike, Pronesie, Administrative Dhe Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit, me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun.Mbrojtje ligjore në hapësirat mba...
📅 Date: 05/06/2024 09:19

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2014
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 30/05/2024 20:15

Avokat Ne Kavaje

❱ Sherbime Juridike ❱ Kavaje ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne Kavaje dhe te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: -EKSPULS - Ceshtje Familjare -Zgidhjen e marteses ligjore/divorc -Percaktim kujdestarie -Permbushje pensioni ...
📅 Date: 28/05/2024 23:51

Avokate Permbarimor Per Te Gjitha Ekzekutimet E Titujve Ekzeutiv

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Zyre avokatie➡️ Me Avokatdhenbsp;Permbarimor ofron perfaqesim te subjekteve dhe individeve prane cdo institucioni administrativ apo gjyqesorAvokate Vasilika Hysi me nje pervoje 22 vjecare ne fushen e drejtesise, ofron sherbim te shpejta d...
📅 Date: 28/05/2024 23:03

Studio Ligjore Per Aplikim, Ndjekje Dhe Asistence Per Lotarine Amerikane

❱ Sherbime Juridike ❱ Vlore ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Jeni fitues i Lotarisë Amerikane DV-2023 ? Keni proces bashkim familjar ne Amerike? Doni te aplikoni për çdo lloj vize ne Amerike? Për ndjekje te plote te procesit dhe shërbimet e mëposhtme na kontaktoni. ➡️Studio Legale Zoto ju ofron: ...
📅 Date: 28/05/2024 12:02

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Ceshtje Familjare, Pronesie, Penale Dhe Tregtare

❱ Sherbime Juridike ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie Hasa ofron sherbime juridike per :🔸 Verifikim dhe Heqje Ekspulsi🔸 Zgjidhje martese ligjore/ Divorc🔸 Njohje pensioni🔸 Pjestim pasurie🔸 Ceshtje e pronave🔸 Ceshtje penale📍 Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyq...
📅 Date: 28/05/2024 10:58

Zyre Avokatie

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Çela dhe Bashkëpunëtorët është një firmë Shqiptare e specializuar me avokatë me seriozitet të lartë pune.-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc-Permbushje detyrimi ushqimor, etj.-Pavlefshmeri Titulli Ekzekutiv-Shuarje dorezanie, kerkese per ...
📅 Date: 27/05/2024 15:01

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim