Lexime njoftimesh ditore

Dje - Leximet sipas oreve

Dje - Njoftimet me te lexuara

Order Category Id Post Nr. Lexime
1 Shtepi me qera 37272 284
2 Shtepi me qera 15493 228
3 Shtepi me qera 13695 227
4 Shtepi me qera 34697 203
5 Shtepi me qera 13708 161
6 Shtepi me qera 37180 139
7 Shtepi ne shitje 18424 137
8 Shtepi me qera 35040 135
9 Shtepi me qera 10040 121
10 Shtepi ne shitje 37592 100
11 Oferta Pune 32785 96
12 Shtepi me qera 37193 94
13 Makina ne shitje 38100 79
14 Oferta Pune 36405 77
15 Oferta Pune 25133 76
16 Oferta Pune 36507 74
17 Shtepi me qera 18421 74
18 Shtepi me qera 37462 73
19 Shtepi me qera 38005 68
20 Shtepi ne shitje 38122 67

Dje - Statistika Telefonata dhe lexime sipas kategorive

Diten e djeshme kane telefonuar 424 persona te interesuar per njoftimet vetem nga versioni mobile.
Nr. Kategoria Vizitor qe kane telefonuar Konvertimi lexime/telefonate
1 Ambjent biznesi me qera 2 66.67 %
2 Ambjent biznesi ne shitje 1 12.50 %
3 Truall ose Toke 1 14.29 %
4 Shtepi me qera 184 6.20 %
5 Shtepi ne shitje 30 4.95 %
6 Kerkesa per pune 4 33.33 %
7 Pjese kembimi 13 21.67 %
8 Makina ne shitje 5 8.47 %
9 Ndertime dhe riparime 6 37.50 %
10 Organizime festash 4 18.18 %
11 Kafshe e shpende 6 40.00 %
12 Kompjutera dhe Elektronike 5 50.00 %
13 Mobilje dhe Elektroshtepiake 3 14.29 %
14 Oferta Pune 131 10.89 %
15 Sherbime Ekonomike dhe Financiare 2 20.00 %
16 Sherbime Juridike 6 25.00 %
17 Sherbime Shendetesore dhe Estetike 7 21.21 %
18 Sherbim Transporti dhe infrastrukture 7 21.88 %
19 Vegla Pune 3 13.64 %
20 Pajisje biznesi ne shitje 1 11.11 %
21 Aksesor per femije 3 23.08 %

Totali 362 Vizitor Online

Order Country Numri total online
1 Albania 326
2 Belgium 2
3 Canada 1
4 Germany 6
5 United Kingdom 1
6 Greece 3
7 Ireland 1
8 Italy 4
9 Montenegro 1
10 Netherlands 3
11 Poland 1
12 Serbia 1
13 Sweden 1
14 Ukraine 1
15 United States 10

Performanca

Nr. Emri Rezultati
1 Numri i postimeve 38221
2 Anetare te regjistruar 9502
3 Anetare te rinj 71