Zyre avokatie - Avokat ne Vlore ofron perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore Vlore

Sherbime Juridike 30/03/2024 16:20 Post ID: 95807


Pagesa

Me Marreveshje

Viti i themelimit 2018
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 85.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa Vlore, Albania - Harta
Lexime 350

⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne Vlore

Duke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tjeter ligjore sfiduese, ne kemi avokat ne vlore qe mund t'ju ofroje pergjigje te ndershme dhe zgjidhjen efektive qe ju meritoni. Qellimi yne eshte te ofrojme sherbime juridike superiore dhe t'ju perfaqesojme. Hapi i pare i studios ligjore eshte qe ne te punojme me ju dhe te hartojme nje plan per te marre rezultatet qe ju nevojiten. S'keni nveoje te kerkoni me. Permes te kuptuarit tone te ligjit dhe te kuptuarit te rrethanave tuaja, avokatet ne vlore do te krijojne nje rruge drejt suksesit.

✅ Ofrojme sherbime ligjore per:

💠 Ceshtje Administrative

💠 Heqje Ekspulsi

💠 Ceshtje Pronesie

💠 Perfaqesim Ligjor

💠 Keqtrajtime Mjeksore

💠 Mbrojtje Kriminale


📍 Adresa: Vlore

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne adresen e e-mail!