Zyre avokatie ne Elbasan ofron sherbime ligjore ne te gjitha ceshjtet Elbasan

Sherbime Juridike 09/03/2023 12:30 Post ID: 89486


Pagesa 700 Euro
Viti i themelimit 2005
Ceshtje Penale te fituara 90%
Ceshtje Civile te fituara 100%
Ceshtje Administrative te fituara 95.00%
Ceshtje Familjare te fituara 100%
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Rruga Koco Brisku, Elbasan, Albania - Harta
Lexime 93

βš–οΈ Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦Ceshtje Familjare

-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc

-Percaktim kujdestarie

-Permbushje detyrimi ushqimor, etj.

🏘Ceshtje Civile

-Pavlefshmeri Titulli Ekzekutiv

-Kundershtim Veprimesh permbarimore

-Shuarje dorezanie, kerkese per udher ekzekutimi, etj.

🏠Ceshtje pronash

-Njohje pronar, pjestim pasurie

-Njohje trashgimtar

-Lirim dorezim sendi, etj.

🚘 Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)

-Permbushje detyrimi kontraktor/jo kontraktor (shpreblim demi moral, shendetesor, ekzistencial etj).

πŸ“œ Ceshtje administrative (pershfire ato te punes, pensionet etj).

πŸ‘©β€βœˆοΈCeshtje penale

πŸ”ΉKonsulence dhe ndjekje ligjore te veprimtrise se subjekteve tregtare, qofshin keto Persona Fizik apo Shoqeri te natyrave te ndryshme.


πŸ“²πŸ“žPer informacione te metjeshme, zgjidhje ne kohe record te rastit tuaj si dhe korrektes maksimale profesionale, na kontaktoni ne viber/ whatsapp
email: [email protected]