Avokati me i mire ne Shqiperi Tirane

Sherbime Juridike 21/03/2023 20:09 Post ID: 52529


Pagesa 450 Euro
Viti i themelimit 2008
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 85.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirane, Shqiperia - Harta
Lexime 1651

 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc-Percaktim kujdestarie-Permbushje detyrimi ushqimor, etj.🏘Ceshtje Civile-Pavlefshmeri Titulli Ekzekutiv-Kundershtim Veprimesh permbarimore-Shuarje dorezanie, kerkese per udher ekzekutimi, etj.🏠Ceshtje pronash-Njohje pronar, pjestim pasurie-Njohje trashgimtar-Lirim dorezim sendi, etj.🚘 Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)-Permbushje detyrimi kontraktor/jo kontraktor (shpreblim demi moral, shendetesor, ekzistencial etj).📜 Ceshtje administrative (pershfire ato te punes, pensionet etj).👩‍✈️Ceshtje penale🔹Konsulence dhe ndjekje ligjore te veprimtrise se subjekteve tregtare, qofshin keto Persona Fizik apo Shoqeri te natyrave te ndryshme.📲📞Per informacione te metjeshme, zgjidhje ne kohe record te rastit tuaj si dhe korrektes maksimale profesionale, na kontaktoni ne email: [email protected]