🏡 education services

🕵 Online 2 visitors | ⏳ 0 pending ADV
Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
🚗 autoshkolla "drim"➡️ ofron kurse teorie dhe praktike sipas standarteve bashkekohore me inxhinierë dhe instruktor te kualifikuar. ofrojme kurse me makina automatike.dhenbsp;misioni ynë ësht...
22/05/2024 19:19

Zona: Qender
👶 kopshti ivina✅ ofron perkujdesje dhe edukim profesionale per te vegjlit tuaj✔️ ne ju garantojme se femijet tuaj do te marrin edukimin ne rrugen e gjate te shkollimit, do te zbulojne vlerat ...
21/05/2024 13:07

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Përshëndetje!ofroj kurse private në lëndën e matematikës për nxënësit e klasave 1-12.dhenbsp;kurset mund të jenë individuale ose dhe në grup prej maksimumi 3 persona.orare të përshtatshm...
15/05/2024 12:58

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Ofroj kurse për lëndën gjuhë -letërsi për maturën shtetërore dhe provimet e lirimit. metoda bashkëkohore, zbërthimi i çdo pike të programit, punë me teste model....
15/05/2024 00:28

Zona: Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Me nje staf profesionist dhe me eksperience ne kete fushe, kopshti jone u vjen ne ndihme te gjithe prinderve te cilet jane duke kerkuar nje ambjent cilesor per edukimin e femijeve tuaj. duke marre par...
13/05/2024 20:18

Zona: Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Përse duhet të zgjedhim kopshtin bletëzat?➡️ mësueset e kopshtit tonë i karakterizon një dashuri e vertetë për punën dhe angazhim i plotë me fëmijët. ato frymëzojnë tek fëmijët pas...
13/05/2024 09:04

Zona: Currilat
Unë jam një mësues me përvojë dhe i kualifikuar i gjuhës angleze, me njohuri dhe përvojë të pasur në mësimdhënien e gjuhës angleze si gjuhë e dytë. unë kam një pasion për t'i ndihmua...
05/05/2024 10:13

Zona: Currilat
Jam nje mësues shumë i motivuar dhe me përvojë i klasës së parë me program amerikan ne albanian college, me pasion për të ndihmuar nxënësit të arrijnë potencialin e tyre dhe një përkush...
04/05/2024 10:41

Zona: Stacioni trenit/Rruga e Dibres
...
24/04/2024 21:13

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Me nje eksperience shumevjecare, kopshti jone ofron komoditetin e duhur dhe gjithcka qe ben femijet tuaj te gezuar.dhenbsp;✅produktet dhe sherbimet qe ofrojme:dhenbsp;📖anglishtdhenbsp;💃baletdh...
12/04/2024 17:41

Zona: Qender
Ofrojme kurse te gjuhes angleze per te gjitha grupmoshat online ose ne klase me mesues te kualifikuar dhe me eksperience shumevjecare ne mesimdhenje te gjuhes angleze , per te ju ofruar qualitet dh...
02/04/2024 22:06

Zona: Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Ofrojme kurse online20 seanca- 150€ ose 100€ nese rekomandoni shokun/shoqen tuaj​​1. gjuhe te huaja2.kurse kompjuterike3.kurse finance(financa 5dheamp;alpha web) dhe anglisht biznesi4.pergatit...
22/03/2024 15:50

Tirana - Kurse Online

Zona: Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Ofrojme kurse online20 seanca- 150€ ose 100€ nese rekomandoni shokun/shoqen tuaj​​1. gjuhe te huaja2.kurse kompjuterike3.kurse finance(financa 5dheamp;alpha web) dhe anglisht biznesi4.pergatit...
22/03/2024 13:24

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
🏫 albania design academydhenbsp;⏩ shkolle 2 vjecare stilist-modelistshkollë profesionale 2 vjecare , stilim dizajn prerje - qepje ajo që deshiron te bëhet nje stiliste albanian design academy ...
18/03/2024 20:49

Zona: Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Ofrojmë kurse ne lëndën kimi dhe biologji si më poshtë :-ofrojmë kurse individuale nga klasa e 6 deri në klasën e 12 .-gjithashtu oftojmë kurse për provimin e pranimit në universitetin e mj...
16/03/2024 18:17

Zona: Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Ofrojme kurse te gjuhës shqipe online per klasat iv- ix.pagesa: 700/ oradhenbsp;gjithashtu ofrojme kurs intensiv per pergatitje per provimet kombetare (klasa v dhe ix)dhenbsp;pagesa: 1000/ora...
14/03/2024 11:36

Zona: Stacioni trenit/Rruga e Dibres
...
11/03/2024 14:20

Zona: Rruga e Durresit/Zogu i zi
Ofrohen kurse te gjuhes angleze online:-individual-ne grupcmime konkurrente. metode bashkekohore.dhenbsp;pranohen grup-mosha te ndryshme.dhenbsp;per me teper informacion na kontaktoni ne numrin e kont...
22/02/2024 12:22

Zona: Blloku/Liqeni Artificial
Biologjia e avancuar nuk eshte me e veshtire, eja te mesojme!seanca e pare falas.dhenbsp;ju mirepresim dhenbsp;me kontaktoni,+355696261598...
14/02/2024 19:49

Zona: Laprake
Qendra e gjuheve te huaja lingua world ofron kurse intensive te gjuhes gjermane online dhe fizikisht ne klase.dhenbsp;krahas leksioneve , ofrojme dhe pergatitje per provime dhe punojme me njohurite e:...
11/02/2024 18:59

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New