🏡 legal services

🕵 Online 0 visitors | ⏳ 0 pending ADV

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 25/05/2024 20:05

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Kamez/Paskuqan
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 26/05/2024 23:04

Aplikime Vizash Turistike/studenti/ Bashkime Familjare Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze Me Avokate

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyre Avokatie e specializuar në fushën e emigracionit që ofron : Aplikime Vizash Turistike/Studenti/ Bashkime Familjare etj Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze , Australiane, Irlandeze me Avokate të specializuar Migracioni Zgjidhni që të ardh...
📅 Date: 26/05/2024 23:02

Avokate Per Ceshtje Familjare -avokate Në Tirane

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 26/05/2024 20:14

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
1998
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 25/05/2024 22:40

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 25/05/2024 20:05

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Ceshtje Familjare, Pronesie, Penale Dhe Tregtare

❱ Legal Services ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie Hasa ofron sherbime juridike per :🔸 Verifikim dhe Heqje Ekspulsi🔸 Zgjidhje martese ligjore/ Divorc🔸 Njohje pensioni🔸 Pjestim pasurie🔸 Ceshtje e pronave🔸 Ceshtje penale📍 Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyq...
📅 Date: 25/05/2024 18:45

Avokate Migracioni -llotaria Amerikane- Viza Amerikane🇺🇸

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Avokate migracioni per Aplikim, Ndjekje dhe Asistence per Llotarine Amerikane / Vizat Amerikane🇺🇸 Jeni fitues i Llotarise Amerikane DV Lottery? Keni proces bashkimi familjar ne Amerike? Doni te aplikoni per vize turistike, apo çdo llo...
📅 Date: 25/05/2024 11:19

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Legal Services ❱ Korca ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ...
📅 Date: 24/05/2024 18:49

Avokat Per Heqje / Verifikim Expulsi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Kadana Law Firm ju mundeson verifikim dhe heqje Expulsi ne zonen Schengen. Ne raste te vecanta heqja e ndalimit kryhet edhe para afatit te mbarimit. ...
📅 Date: 23/05/2024 18:36

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Legal Services ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 23/05/2024 18:35

Avokat Ne Elbasan Avokat Online Avokat Per Ceshtje Familjare

❱ Legal Services ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyra jone perbehet nga 3 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine. Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍...
📅 Date: 23/05/2024 11:20

Avokat Ne Durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet Ne Zyre Dhe Online

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne Durres dhe te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:dhenbsp; zgjidhjen e marteses ligjore/divorc🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj.🏘Ceshtje Civile♦dh...
📅 Date: 22/05/2024 11:26

Ekspuls, Verifikim & Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim Per Viza Angleze Dhe Amerikane

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2022
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Verifikim dhe Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim per Viza Angleze dhe Amerikane ...
📅 Date: 21/05/2024 21:08

Vertetim Per Deportim Nga Anglia

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Nese jeni Deportuar nga Anglia iu nevojitet nje vertetim per te levizur te lire drejt dhenbsp;vendeve Schengen.dhenbsp;...
📅 Date: 20/05/2024 19:49

Avokate Fatjona Shpenza-avokate Emigracioni Dhe Ceshjte Nderkombetare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla: -Verifikim Ekspulsesh -Fshirje Ekspulsesh ose Deportime -Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar -Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol. Nese keni probleme te tilla...
📅 Date: 20/05/2024 15:27

Avokat Ne Pogradec Dhe Korce Ofron Sherbime Ne Te Gjitha Fushat E Te Drejtes Sipas Kerkesave Te Klienteve

❱ Legal Services ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!✅ Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨...
📅 Date: 20/05/2024 11:20

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Legal Services ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjev...
📅 Date: 19/05/2024 16:10

Avokate Permbarimor Per Te Gjitha Ekzekutimet E Titujve Ekzeutiv

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Zyre avokatie➡️ Me Avokatdhenbsp;Permbarimor ofron perfaqesim te subjekteve dhe individeve prane cdo institucioni administrativ apo gjyqesorAvokate Vasilika Hysi me nje pervoje 22 vjecare ne fushen e drejtesise, ofron sherbim te shpejta d...
📅 Date: 18/05/2024 16:32

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 17/05/2024 08:18

Zyre Avokatie

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Çela dhe Bashkëpunëtorët është një firmë Shqiptare e specializuar me avokatë me seriozitet të lartë pune.-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc-Permbushje detyrimi ushqimor, etj.-Pavlefshmeri Titulli Ekzekutiv-Shuarje dorezanie, kerkese per ...
📅 Date: 16/05/2024 11:34

Avokat Lushnje - Avokat Divorci - Avokat Online

❱ Legal Services ❱ Lushnje ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme 👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:  zgjidhjen e marteses ligjore/divorc 🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj. 🏘Ceshtje Civile ♦  Pavlef...
📅 Date: 15/05/2024 09:29

Zyre Avokatie Ne Shkoder Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Civile, Tregtare, Penale, Familjare

❱ Legal Services ❱ Shkodra ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat Alfons Pecaj, anëtar i Dhomës së Avokatisë Shkodër✅Ofroj përfaqësim në Gjykata, këshillim ligjor, përfaqësim në çështje të natyrës civile, penale, administrative dhe familjare. Ofroj shërbime për verifikimin dhe heq...
📅 Date: 14/05/2024 17:11

Zyre Avokatie Ne Elbasan Ofron Sherbime Ligjore Ne Te Gjitha Ceshjtet

❱ Legal Services ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2005
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
...
📅 Date: 13/05/2024 13:47

Studio Ligjore Me Avokat Bujar M.troci Ofron Sherbime Per Te Gjitha Ceshjtet Qe Trajtohen Dhe Perfshihen Ne Fushen E Se Drejtes Civile.

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
1991
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩E krijuar që në vitin 1991-një, nga Avokati Bujar M.TROCI, Jurist me një eksperiencë 45-së vjeçare, Studio Ligjore Troci tashmë ecën në “shinat” e një eksperience të konsoliduar në Fushën e së Drejtës.⚖️ Studio jonë angaz...
📅 Date: 10/05/2024 12:44

Avokat Me Ekperience

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1996
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
"Studio Ligjore Kadana ju ofron sherbime konsulence dhe mbrojtje ne te gjitha shkallet e gjykimit per Çeshtje Penale, Civile, Administrative, Emigracioni etj... Me me shume se 20 vite eksperience ne fushen e drejtesise Kadana Law Firm iu ofron perf...
📅 Date: 09/05/2024 23:25

Studio Ligjore Per Aplikim, Ndjekje Dhe Asistence Per Lotarine Amerikane

❱ Legal Services ❱ Vlora ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Jeni fitues i Lotarisë Amerikane DV-2023 ? Keni proces bashkim familjar ne Amerike? Doni te aplikoni për çdo lloj vize ne Amerike? Për ndjekje te plote te procesit dhe shërbimet e mëposhtme na kontaktoni. ➡️Studio Legale Zoto ju ofron: ...
📅 Date: 06/05/2024 12:36

Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Blloku/Liqeni Artificial
Viti i Themelimit
2011
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati ...
📅 Date: 30/04/2024 18:49

Avokat Ne Kavaje

❱ Legal Services ❱ Kavaja ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne Kavaje dhe te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: -EKSPULS - Ceshtje Familjare -Zgidhjen e marteses ligjore/divorc -Percaktim kujdestarie -Permbushje pensioni ...
📅 Date: 28/04/2024 20:38

Zyre Avokatie Per Heqje Dhe Verifikim Ekspulsi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2014
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
🔸 Ne ofrojme ndihme ligjore edhe persa i perket heqjes se ndalimit te hyrjes ose marrjes se konfirmimeve qe nuk keni ndalime per te hyre ne Zonen Schengen, zone e cila aktualisht eshte e bllokuar per te gjithedhenbsp;dhenbsp;📍 Adresa: Rruga Ha...
📅 Date: 28/04/2024 12:20

Studio Ligjore Tirane Ofron Sherbime Per Te Gjitha Ceshtjet Ligjore

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Sherbime Avokatie per te gjitha ceshtjet ligjore👨🏼‍⚖️ Shërbimet Ligjore përfshijnë:🔸 Çështjet Civile, Penale, Familjare, Administrative, Tregtare🔸 Kontratat, Pasuritë e Paluajtshme, Kontratat e Punësimit, etj.🔸Çë...
📅 Date: 26/04/2024 19:55

Zyre Avokatie - Avokat Ne Vlore Ofron Perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore

❱ Legal Services ❱ Vlora ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne VloreDuke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tje...
📅 Date: 25/04/2024 14:21

Avokat Dhe Konsulence Ligjore, Ofrojme Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet E Se Drejtes

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⏩ Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh,...
📅 Date: 24/04/2024 10:05

Studio Ligjore Ofron Sherbimin E Verifikimit Dhe Fshirjes Se Te Dhenave Personale Ne Sistemin Sis

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Studio ligjore nepermjet avokat Eriseld Deda ofron: Sherbimin e verifikimit dhe fshirjes se te dhenave tuaja personale te regjistruara/proceduara ne sistemin SIS ne kohe Rekord🔸 Nese keni ndalese hyrje (Ekspuls), na kontaktoni per te udhe...
📅 Date: 23/04/2024 14:12

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New