340x230    340x230

🏡 construction and restructurings

🕵 Online 0 visitors | ⏳ 0 pending ADV
Zona: Zone Periferike
 rudi construction shpk, me eksperiencë shumë vjeçare në treg, ofron shërbim të kualifikuar dhe të garantuar në fushën e ndërtimit. ofrohen shërbime të ndryshme, kryesisht për për proje...
25/01/2023 10:54

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
 ✨dash shahu rikonstruksion ofron shërbime të ndryshme në fushën e ndërtimit, konkretisht në rikonstruksionin e objekteve të ndryshme private ose industriale. ofrohen punime cilësore me st...
25/01/2023 10:43

Zona: Qender
⏩themeluar në durrës si një kompani ndërtimi, në vitin 2017. që atëherë, kompania ka zgjeruar veprimtarinë e saj në të gjithë vendin. kompania u rrit shumë shpejt gjatë viteve të fund...
25/01/2023 10:33

Zona: Ysberisht/Kombinat/Selite
✨euro konstruksion eshte kompani qe shtrihet ne fushen e ndertimit qe nga viti 2007 ne shqiperi me sipermarres qe kane nje background qe nga viti ’95 jashte vendit ne ndertimin e konstruksioneve ...
25/01/2023 10:17

Zona: Rruga e Durresit/Zogu i zi
👷 eco color operon në tregun shqipëtar me një gamë të gjerë produktesh:💠 bojra akrilike për fasada💠 bojra ekologjike dhe superlavabile për ambjente të brendshme💠 bojra termoizolue...
24/01/2023 20:37

Zona: Qender
👷 kompani mirembajtje dhe riparimi➡️ emc shpk (engineering, maintenance center) është një kompani e organizuar për ofrimin e produkteve cilësore, shërbimeve të mirëmbajtjes dhe riparimi...
23/01/2023 12:05

Zona: Zone Periferike
👷 kompani ndertimi ➡️ ixhem parafabrikat✅ ju ofron sherbime per ndertimin e:✔️ solete me pjerresi te dyanshme 💠element velloje në formë -je qe vendosetnë formën e kurorës.💠 t...
23/01/2023 11:35

Zona: Zone Periferike
 ✨demollari konstruksion - kompani ne fushen e ndertimit ku eksperienca, cilësia dhe korrektësia na bëjnë që të rreshtohemi ndër më të mirët.ne ndërtojme cdo projekt nga ato më ambicioz...
23/01/2023 10:39

Zona: Laprake
👷 usta pllakash dhe parketi ➡️ bejme shtrime pllakash dhe parketi per banjo dhe kuzhina➡️ ofrojme riparime hidraulike dhe tualetesh📍 adresa: rruga miftar gerbolli, tirane📲 per me shu...
23/01/2023 10:37

Tirana - Restaurime

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
By-ter project eshte nje kompani me eksperience shume vjecare ne sektorin e ndertimit ,ku se fundmi perfshin dhe sektorin e projektimit. studio jone realizon projekte ne sektorin rezidencial dhe bi...
23/01/2023 10:13

Zona: Lumi Lana/ Bulevard
⚒matrix konstruksion është një nga shoqëritë e ndërtimit më të mëdha në vend. e krijuar në tetor të vitit 1995, me qendër në tiranë, matrix konstruksion ka si objekt veprimtarie:▪ n...
23/01/2023 09:07

Zona: Qender
✨bamas sh.p.k operon tregun me një eksperiencë të gjatë në sektorin e ndërtimit. firma ushtron aktivitetin në tregtimin me shumicë pakicë të materialeve të ndërtimit. ⏩tek ne do të gj...
23/01/2023 08:56

Zona: Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
👷 steko shpk ➡️ operon në tregun shqipëtar që nga viti 2005. kompania ka si aktivitet kryesor tregtimin e lëndëve të para, pajisje për makineri, printera industrialë, etj. steko ndërto...
21/01/2023 10:51

Zona: Zone Periferike
Dhenbsp;shkoza construction kompani qe operon ne treg per nje periudhe te gjate duke ofruardhenbsp;dhenbsp;punime cilesore dhe ndertime moderne qe e bejne jeten tuaj me te thjeshte dhe komode.dhenbsp;...
20/01/2023 09:30

Zona: Qender
✨firma e ndertimit "boshnjaku b" sh.p.k eshte nje firme qe ka hyre ne tregun e ndertimit me shume sukses.kjo firme me kapacitetin e saj , por gjithashtu , edhe duke bashkpunuar me kompani te huaja d...
20/01/2023 09:15

Zona: Qender
 klakeno shpk, kompania lider në fushën e ndërtimit , objekte civile dhe industriale.me mbi 10 vjet eksperiencë në këtë fushë dhe me dhjetra objekte të ndërtuara në mbarë shqipërinë, ne...
20/01/2023 09:06

Zona: Qender
 jody kompani shpk kompani në fushën e ndërtimit të infrastrukturës.  jody sh.p.k ka filluar aktivitetin në vitin 1997 dhe gjatë kësaj periudhe ka përmbyllur me sukses kontrata të natyrav...
20/01/2023 08:56

Zona: Vore
⏩fjora construction shpk është tashmë një garantues serioz i investimeve të klientëve, duke përfaqësuar në këtë mënyrë një nga kompanitë më prestigjoze dhe të respektuara në vend,...
20/01/2023 08:46

Zona: Zone Periferike
⏩ mabe plastikdhenbsp;✔️ ndertojme forte te jetoj gjate➡️ firma mabe plastik e shenjon fillimin e aktivitetit te saj qe ne vitin 1993 ne qytetin e patosit. me kalimin e viteve u fuqizua fale...
19/01/2023 18:31

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New