Cerdhe dhe Kopsht ofron Ambjent miqesor, komod dhe argetues per te gjithe femijet Tirana

Education Services 16/11/2023 19:11 Post ID: 80708


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Komuna e Parisit, Tirana, Albania - Maps
Reads 604

Me nje staf profesionist dhe me eksperience ne kete fushe, kopshti jone u vjen ne ndihme te gjithe prinderve te cilet jane duke kerkuar nje ambjent cilesor per edukimin e femijeve tuaj. Duke marre parasysh qe femijet kalojne nje pjese te mire te dites se tyre ne kopesht kemi menduar edhe per argetime plot lojra dhe ushqim cilesor dhe te kontrolluar. 

Sherbimet qe ofrojme: 

📍Kopesht dhe cerdhe 

⛹️‍♀️Kend lojrash 

🎂Organizime festash dhe diteindjesh 

✍️Hapesire rekreacioni 

🎶Muzike 

🌴Udhetime te ndryshme mesimore 

🍴Ushqim cilesor 

🕐Orari 7:00 - 17:00


📍 Adresa: Komuna e Parisit, Tirane

📞📲Te interesuarit te kontaktojne ne numrin tone te telefonit!