🏡 financial services

🕵 Online 2 visitors | ⏳ 0 pending ADV
Zona: Ysberisht/Kombinat/Selite
📣shërbime financiare për biznesin tuaj📈📉kërkoni të ndiqni detyrimet tatimore në tatime dhe taksat në bashki me korektësi, qartësi, profesionalizëm, dhe të informuar vazhdimisht rret...
24/05/2024 20:35

Zona: Blloku/Liqeni Artificial
dhenbsp;📊 zyre kontabiliteti tirane dhenbsp;ekonomiste elona dobra✅ ofron:- sherbime financiare- rregjistrim biznesi- deklarim sigurimesh shoqerore- deklarim libra blerje shitjedhenbsp;- deklar...
24/05/2024 20:34

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Tani qe me legjislacionin tatimor ne ndryshim te vazhdueshem jemi ketu per te siguruar ecurin e sigurt te biznesit tuaj dhe per ti dhene te ardhme investimit tuaj. ndjekim zhvillimin e aktivitetit tu...
24/05/2024 20:33

Zona: Vasil Shanto
* plan buxheti * plan biznesi analiza e tregut dhe analiza financiare “kosto/përfitim” 1. analiza e tregu • përshkrim i fushës në të cilën do të zhvilloni biznesin tuaj. • info...
24/05/2024 17:07

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Tani qe me legjislacionin tatimor ne ndryshim te vazhdueshem jemi ketu per te siguruar ecurin e sigurt te biznesit tuaj dhe per ti dhene te ardhme investimit tuaj. ndjekim zhvillimin e aktivitetit tu...
24/05/2024 15:59

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📊 zyre kontabiliteti- finance partner✅ qendra e kontabilitetit lider ne shqiperi dhe diaspore per kurse praktike kontabiliteti➡️ dhuroni vetes nje profesion per nje te ardhme te sigurt 📍 a...
23/05/2024 12:12

Zona: Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Përshkrimifinancieri/ja është përgjegjës për përgatitjen e informacionit financiar të përshtatshëm si dhe regjistrimin e të dhënave financiare në sistemin kontabël të shoqërisë (finan...
18/05/2024 10:46

Zona: Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
📊 "atdheamp;c" eshte e vetmja studio "eksperti kontabel" -"ekr" ne shqiperi e licencuar nga “ministria e mireqenies sociale" per intershipe kontabiliteti+financa 5➡️ studio kontabiliteti dhea...
08/05/2024 09:38

Zona: Qendra
📉 zyre kontabiliteti hajri elezi✅ zyre kontabiliteti dhe konsulence per bizneset e vogla, te mesme dhe te medha.➡️ tek ne do te gjeni sherbimet e rregullta financiare per te cilat ka nevoj ...
06/05/2024 16:28

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📉 studio kontabel, konsulence financiare, kurse kontabiliteti dhe financa 5➡️ studio jone ofron sherbime per persona fizik dhe juridike (shpk, sha, etj.) ne fushen ekonomiko-financiare, si: kon...
02/05/2024 11:01

Zona: Qender
📊 zyra financiare m. lagji  ✅ ve ne dispozicion te klienteve te saj sherbime cilesore, seriozitet maksimal si dhe fleksibilitet ne lidhje me afatet kohore te kerkuara, due iu pershtatur kerkesav...
16/04/2024 16:45

Zona: Rruga e Durresit/Zogu i zi
📣sherbime finaciare ofron sherbime te ndryshme ne fushen e financave, kontabilitetit dhe tatimeve.📊me nje sistem taksash qe ne shqiperi evoluon/ permiresohet vazhdimisht, manaxhimi efektiv i çe...
16/04/2024 16:37

Zona: Stacioni trenit/Rruga e Dibres
📣ddhev studio kontabiliteti📊 👉studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me plote 35 vjete ekperience, e rregjistruar ne qkb per ti ofruar biznesit vendas dhe te huaj sherbimen e konsulences ...
16/04/2024 16:36

Zona: Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
 📊 zyre kontabiliteti alprofit ➡️ alprofit consult eshte nje zyre kontabiliteti e cila ofron sherbime kontabilteti dhe financiare ne menyre profesionale te personalizuar per biznese dhe indiv...
16/04/2024 16:36

Zona: Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
📊 alprofit consult eshte nje zyre kontabiliteti e pavarur e cila ofron sherbime kontabiliteti, sherbime te administrimit te taksave dhe sherbimeve te konsulences financiare se bashku me sherbime t...
16/04/2024 16:36

Zona: Kamez/Paskuqan
📊 alprofit consult është një zyrë kontabiliteti e pavarur e cila ofron shërbime kontabiliteti, shërbime të administrimit të taksave dhe shërbimeve të konsulencës financiare së bashku ...
16/04/2024 16:35

Zona: Stacioni trenit/Rruga e Dibres
💠 📊 zyre kontabiliteti akh✅ ofron: 💠 trajnime kontabliteti praktik💠 programi financa 5 💠 programi alpha web online💠 deklarimet online💠 teknikat si mbyllet bilanci 💠 pagat...
16/04/2024 16:35

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📣engeal studio kontabiliteti📊👉ofron:✅1.mbajtje kontabiliteti✅2.konsulence financiare✅3.analiza financiare✅4.bilance✅5.maredheniet me tatimet✅6.maredhenie me zyren e punes✅7.kons...
16/04/2024 11:30

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📊 ofrojmë shërbime të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve !💠 mbyllje e bilancit kontabël dhe hartimi i pasqyrave financiare💠 deklarimi i librave të blerjes dhe librave të ...
09/04/2024 18:27

Zona: Stacioni trenit/Rruga e Dibres
📊 kontabiliteti  praktik 💠 mbajme kontabilitetin e bizneseve te vogla dhe te medha.💠 ndihmojme ne vendime financiare per biznesin tuaj, duke dhene keshillat me eficente.✅ ofrojme kurse te...
01/04/2024 23:49

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New