Kopshti BLETEZAT ofron staf profesional, Perkujdesje shendetsore, Argetim dhe Edukim dhe Rritje te shendetshme Tirana

Education Services 25/09/2023 07:23 Post ID: 1416

Payment

7,000 Leke

City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Rruga Ramazan Shijaku, Tirana, Albania - Maps
Reads 1929
File list: logo-zyrtare-bletezat-300x102.png,

Përse duhet të zgjedhim kopshtin Bletëzat?

➡️ Mësueset e kopshtit tonë i karakterizon një dashuri e vertetë për punën dhe angazhim i plotë me fëmijët. Ato frymëzojnë tek fëmijët pasionin për të zbuluar, krijuar dhe për të qenë të dalluar. Stafi ynë është i përfshirë në zhvillimin profesional të vazhdueshëm përmes programeve dhe trajnimeve brenda dhe jashtë vendit.

➡️ Programet tona janë planifikuar me kujdes duke u fokusuar në nevojat sociale, intelektuale, fizike dhe emocionale të secilit fëmijë. Të mësuarit social dhe nëpërmjet lojës janë komponentë të rëndësishëm të programit tonë.

🩺 PËRKUJDESJE SHËNDETSORE
Ne u dhurojmë fëmijëve tuaj dashuri të sinqertë dhe kujdes njëlloj sikur të ishin fëmijët tanë. “Bletëzat” kanë bashkëpunim të vazhdueshëm me mjekë pediatër të licencuar të cilët përkujdesen për shëndetin e fëmijëve tuaj.

✅ RRITJE TË SHËNDETSHME
Ushqimi, cilësor, i shëndëtshem dhe i sigurt. Menuja e paracaktuar nga dietologë për fëmijë, gatuar nga kuzhiniere me përvojë.

👯 ARGËTIM DHE EDUKIM
Të mësuarit social dhe nëpërmjet lojës janë komponentë të rëndësishëm të programit tonë. Lojrat edukative janë mënyra me efikase dhe më interesante për t`u shpjeguar fëmijëve koncepte të reja. Ata argëtohen duke luajtur me njëri-tjetrin ndërkohë që përvetësojnë veti dhe sjellje të dobishme.

📍 VENDODHJE E PËRSHTATSHME
Vendodhja e kopshtit tonë është shumë e përshtatshme dhe e aksesueshme nga çdo anë e qytetit.

Ejani pranë nesh!

📍 Adresa: Rruga Ramazan Shijaku, Vila “Ali Mehmeti” Banesa nr. 55

📲📩 Per me shume informacione ose per regjistrime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!

Website: