Shoqeri ndertimi nderton Apartamente, Njesi tregtare dhe Parking Tirana

Construction and Restructurings 02/06/2024 20:51 Post ID: 3577


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania - Maps
Reads 846

👷 Orion Construction

➡️ Operon ne sektorin e ndertimit prej 20 vitesh. Kompania i ofron tregut shqiptar nje koncept te ri dhe bashkekohor duke realizuar rezidenca banimi dhe qendra biznesi sipas modeleve dhe standarteve europiane. Implementimi i inovacioneve te fundit ne projektim dhe zbatimi i teknologjise me te larte garantojne rezultate te cilesise se larte per sot dhe per te ardhmen. Vizioni yne eshte ai i nje kompanie te suksesshme, qe operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore ne panoramen urbanistike shqiptare, ku permes cilesise dhe seriozitetit kompania sjell ne treg nje produkt unik ne llojin e tij.

Sherbimet: 

💠 Ndertimi i Apartamenteve

💠 Ndretimi i Njesive Tregtare

💠 Ndertimi i Parking

📍 Adresa: Rruga e Kosovareve, Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!