Studio ligjore ofron sherbimin e verifikimit dhe fshirjes se te dhenave personale ne sistemin SIS Tirana

Legal Services 22/11/2023 09:25 Post ID: 92665


Payment

100 Leke

Viti i themelimit 2019
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 100%
Ceshtje Administrative te fituara 100.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Rruga Don Bosko, Tirana, Albania - Maps
Reads 237

⚖️ Studio ligjore nepermjet avokat Eriseld Deda ofron:

 Sherbimin e verifikimit dhe fshirjes se te dhenave tuaja personale te regjistruara/proceduara ne sistemin SIS ne kohe Rekord

🔸 Nese keni ndalese hyrje (Ekspuls), na kontaktoni per te udhetuar serisht te lire drejt zones SCHENGEN EU

🔸 Te gjithe ata persona qe jane te deportuar ose rezultojne ne sistem me Ekspuls , duhet te bejme fshirjen e te dhenave personale (ekspulsit/deportit) nga sistemet perkatese.

🔸 Te gjithe ata persona qe jane te deportuar ne menyre direkte nga GB Anglia duhet te posedojne nje vertetim qe jane te paster ne sistemin SIS (nuk kane probleme ne Schengen). Kete vertetim e mundesojme ne kohe Rekord

📞 Nese ju jeni ne nje situate te tille, na kontaktoni per te gjetur nje zgjidhje per problemin tuaj!