🏡 albanian lawyer in new york

🕵 Online 6 visitors | ⏳ 4 pending ADV

Avokate Migracioni -llotaria Amerikane- Viza Amerikane🇺🇸

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Avokate migracioni per Aplikim, Ndjekje dhe Asistence per Llotarine Amerikane / Vizat Amerikane🇺🇸 Jeni fitues i Llotarise Amerikane DV Lottery? Keni proces bashkimi familjar ne Amerike? Doni te aplikoni per vize turistike, apo çdo llo...
📅 Date: 09/12/2023 20:58

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 09/12/2023 17:11

Avokat Me Ekperience

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1996
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
"Studio Ligjore Kadana ju ofron sherbime konsulence dhe mbrojtje ne te gjitha shkallet e gjykimit per Çeshtje Penale, Civile, Administrative, Emigracioni etj... Me me shume se 20 vite eksperience ne fushen e drejtesise Kadana Law Firm iu ofron perf...
📅 Date: 09/12/2023 11:56

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 09/12/2023 00:21

Avokate Per Ceshtje Familjare -avokate Në Tirane

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 08/12/2023 19:56

Zyre Avokatie Ne Elbasan Ofron Sherbime Ligjore Ne Te Gjitha Ceshjtet

❱ Legal Services ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2005
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
...
📅 Date: 08/12/2023 19:37

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Kamez/Paskuqan
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 08/12/2023 13:04

Avokat Per Divorce

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Për shkak të ndryshimit të kushteve sociale dhe ekonomike në vendin tonë janë rritur rastet e divorceve mes çifteve. Studio Ligjore "Kadana Law Firm" ofron perfaqësim të denjë ne rast zgjidhje martese dhe pasojat qe kjo zgjidhje martese sj...
📅 Date: 08/12/2023 09:03

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 06/12/2023 19:00

Aplikime Vizash Turistike/studenti/ Bashkime Familjare Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze Me Avokate

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyre Avokatie e specializuar në fushën e emigracionit që ofron : Aplikime Vizash Turistike/Studenti/ Bashkime Familjare etj Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze me Avokate të specializuar Migracioni Zgjidhni që të ardhmen tuaj t'ja besoni v...
📅 Date: 04/12/2023 15:52

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Legal Services ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 04/12/2023 12:58

Avokate Fatjona Shpenza-avokate Emigracioni Dhe Ceshjte Nderkombetare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla: -Verifikim Ekspulsesh -Fshirje Ekspulsesh ose Deportime -Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar -Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol. Nese keni probleme te tilla...
📅 Date: 01/12/2023 22:16

Ea Legal&financial Service, Avokat Edison Halili

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Blloku/Liqeni Artificial
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
•Deshironi te shkoni ne USA apo shtete te tjera si Kanada/Australi? •Keni Espuls dhe/ose keni marr Deport nga vendet e zones Shengen dhe doni te hiqni kete kufizim levizje? •Keni pesuar aksident me makine dhe nuk dini cfare duhet te beni ne ...
📅 Date: 01/12/2023 14:17

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Legal Services ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjev...
📅 Date: 25/11/2023 17:13

Zyre Avokatie E Specializuar Per Divorc Dhe Ceshtje Familjare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Blloku/Liqeni Artificial
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⚖️Zyre Avokatie👩‍💼 Avokate Mirela Biba➡️ Përvoja shumëvjeçare në fushën e Avokatisë ka zhvilluar së tepërmi aftësitë tona në dhënien e drejtë, të ndershme dhe korrekte të asistencës Juridike, duke iu përshtatur në m...
📅 Date: 23/11/2023 22:56

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Legal Services ❱ Korca ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ...
📅 Date: 23/11/2023 11:56

Zyre Avokatie, Ofron Mbrojtje Ligjore Per Ceshtje Civile Dhe Administrative; Keshillim Ligjor.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyra jone Ofron mbrojtje ligjore per ceshtje civile dhe administrative si dhe keshillim ligjor. 🔸 Zyra drejtohet nga Znj.N. Kondi juriste me eksperience te gjate.🔸 Do t'ju luteshim qe ta shikonit zyren tone si nje mundesi te mire te zgj...
📅 Date: 22/11/2023 18:44

Studio Ligjore Ofron Sherbimin E Verifikimit Dhe Fshirjes Se Te Dhenave Personale Ne Sistemin Sis

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Studio ligjore nepermjet avokat Eriseld Deda ofron: Sherbimin e verifikimit dhe fshirjes se te dhenave tuaja personale te regjistruara/proceduara ne sistemin SIS ne kohe Rekord🔸 Nese keni ndalese hyrje (Ekspuls), na kontaktoni per te udhe...
📅 Date: 22/11/2023 09:25

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Ceshtjeve civile, Penale Dhe Administrative

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖Studio Ligjore Ac Law Group e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane  si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet avokateve te zyres sone.👨‍👩‍👦 Çeshtje Familjare-Zgidhjen e mar...
📅 Date: 19/11/2023 10:53

Ekspuls, Viza Angleze Dhe Amerikane, Sherbime Ligjore

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Laprake
Viti i Themelimit
2023
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Viza Angleze dhe Amerikane, Sherbime Ligjore ...
📅 Date: 17/11/2023 14:10

Zyre Avokatie Ne Tirane Ofron Sherbime Ligjore Per Divorc, Demshperblime Per Aksidente Ne Pune, Automobilistike, Verifikim/heqje Ekspulsi Etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
...
📅 Date: 17/11/2023 09:40

Zyre Avokatie Ofron Sherbimin E Heqjes Dhe Verfikimit Te Espulsit Per Zonen Schengen.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️dhenbsp; Zyre Avokatie me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e drejtesis ,ofron sherbime te shpejta dhe efikase per zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore.dhenbsp;🔸 ZyreAvokatie.org ofron per te gjithe ju sherbimin e heqjes dhe verfikimit te es...
📅 Date: 17/11/2023 09:38

Zyre Avokatie Ne Shkoder Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Civile, Tregtare, Penale, Familjare

❱ Legal Services ❱ Shkodra ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat Alfons Pecaj, anëtar i Dhomës së Avokatisë Shkodër✅Ofroj përfaqësim në Gjykata, këshillim ligjor, përfaqësim në çështje të natyrës civile, penale, administrative dhe familjare. Ofroj shërbime për verifikimin dhe heq...
📅 Date: 16/11/2023 18:22

Studio Ligjore ,durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet.

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.🔸 E orientuar nga motive...
📅 Date: 11/11/2023 12:19

Zyre Avokatie - Avokat Ne Vlore Ofron Perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore

❱ Legal Services ❱ Vlora ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne VloreDuke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tje...
📅 Date: 10/11/2023 13:20

Studio Ligjore Kodhelaj

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Shërbimi Avokati ...
📅 Date: 03/11/2023 23:26

Zyre Avokatie Ne Permet Eshte E Specializuar Ne Konsulence Ligjore, Mbrojtje Dhe Perfaqesim Perpara Organeve Gjyqesore

❱ Legal Services ❱ Permet ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre Avokatie PermetEshte e specializuar, me përvojë intensive disa vjeçare, ofrojmë shërbime të shpejta ligjore, juridike. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë dhe gatishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tu...
📅 Date: 02/11/2023 08:56

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Ceshtje Familjare, Pronesie, Penale Dhe Tregtare

❱ Legal Services ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie Hasa ofron sherbime juridike per :🔸 Verifikim dhe Heqje Ekspulsi🔸 Zgjidhje martese ligjore/ Divorc🔸 Njohje pensioni🔸 Pjestim pasurie🔸 Ceshtje e pronave🔸 Ceshtje penale📍 Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyq...
📅 Date: 31/10/2023 09:31

Studio Ligjore Per Sherbime Te Ndryshme Juridike.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
80 %
...
📅 Date: 30/10/2023 11:19

Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Blloku/Liqeni Artificial
Viti i Themelimit
2011
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati ...
📅 Date: 28/10/2023 17:28

Ekspuls, Verifikim & Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim Per Viza Angleze Dhe Amerikane

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2022
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Verifikim dhe Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim per Viza Angleze dhe Amerikane ...
📅 Date: 27/10/2023 14:02

Studio Ligjore Per Aplikim, Ndjekje Dhe Asistence Per Lotarine Amerikane

❱ Legal Services ❱ Vlora ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Jeni fitues i Lotarisë Amerikane DV-2023 ? Keni proces bashkim familjar ne Amerike? Doni te aplikoni për çdo lloj vize ne Amerike? Për ndjekje te plote te procesit dhe shërbimet e mëposhtme na kontaktoni. ➡️Studio Legale Zoto ju ofron: ...
📅 Date: 24/10/2023 10:34

Shërbime Ligjore, Garantojme Paraprakisht Një Përfaqësim Profesional Avokatie

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
🔸 Proçedurat e falimentimit për nga vetë kompleksiteti që ka ligji si në kontekstin procedurial ashtu dhe material, paraqesin domosdoshmërinë e përfaqësimit në gjykatë nga një avokat i cili është e specializuar në këtë fushë.-Mu...
📅 Date: 20/10/2023 20:53

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New