Poliklinika dentare ofron sherbime ne proteze,kirurgji ortodenci,terapi radiologji Tirana

Health and Beauty Services 01/08/2022 16:18 Post ID: 9901


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Address Rruga e Elbasanit, Tirane,Albania - Maps
Reads 497

👉"Mat Dental" është një poliklinikë dentare e cila i ka fillimet e veta në vitin 1994 e hapur nga Dr. Sali Kurti i arsimuar në Universitetin e Tiranës në degën Stomatologji dhe specializuar më pas në profilin Ortopedi (Protezë). 

👉Me 8 mjekë të specializuar brenda dhe jashtë vendit, me specialistë të certifikuar në specialitetet: Protezë, Kirurgji Ortodonci, Terapi radiologji, etj.

Klinika dhe laboratori janë të pajisura me aparatura dhe pajisje të një teknologjie bashkëkohore

👉Qëllimi ynë është të sigurojmë standardin më të lartë të kujdesit dentar për pacientët tanë 

🔹Vizitat Falas

🔹Radiografi Falas

🔹Çmime konkurruese

🔹Urgjencat në çdo kohë


đź“ŤAdresa: Rruga e Elbasanit, prane Deges se Thesarit , Tirana, Albania

📲 Per me shume na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!