Klinika Mjekesore e specializuar ne Pediatri, Kardiologji, Endokrinologji, Neurologji, Otorinolaringologji dhe semundje Infektive Elbasan

Health and Beauty Services 18/11/2023 16:16 Post ID: 9896


Payment

By Agreement

City - Zone Elbasan - Qender
Address Elbasan, Albania - Maps
Reads 1336

🩺Klinika Mjekësore Elmedica🧬

👉Klinika mjekësore Elmedica ka filluar aktivitetin e saj më 22 maj 2017. E konceptuar si nje poliklinikë specialitetesh të ndryshme mjekësore, aktiviteti i saj mbulon fushat kryesore të mjekësisë.  

👉Tek ne mund te gjeni disa specialitete

  • ✅Pediatria

  • ✅Kardiologjia

  • ✅Endokrinologjia

  • ✅Neurologjia

  • ✅Otorinolaringologjia

  • ✅Sëmundjet Infektive

👉Klinika Elmedica ofron konsulta dhe vizita mjekësore nga mjekët me të mirë të Elbasanit.

⏰08:00-20:00 (E hënë - e shtunë )

📍Adresa: Rruga 28 Nentori, Elbasan

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!