Laborator me 17 filiale ne Shqiperi, ofron te gjitha llojet e analizave shendetesore Tirana

Health and Beauty Services 02/12/2023 09:49 Post ID: 1941


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Rruga Panorama, Tirana, Albania - Maps
Reads 1981

Laborator Intermedica, krijuar në qershor të vitit 1996, është një ndër laboratorët më të mëdhenj në Shqipëri, duke qenë i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të akreditimit nga Qendra Kombëtare e Cilësisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore në Shqipëri.

🔸 Ne kemi një partneritet strategjik me një numër laboratorësh prestigjozë jashtë vendit si Mayo Clinic dhe Ariosa Diagnostics në SHBA, In Vitro Lab, Bio Atriki dhe InterGenetics në Greqi si dhe një sërë bashkëpunimesh me laboratorët brenda vendit.

🔸 Me moton “Modern diagnostics for optimal therapy decisions”, ne mbetemi simbol i inovacionit dhe implementimit të analizave më të fundit, duke qënë edhe laboratori i parë që mundëson diagnostikimin molekular të alergjisë nëpërmjet punimit të testeve specifike të alergologjisë molekulare.  

📍 Aktualisht, Intermendia eshte e shperndare ne 17 filiale per te qene sa me prane vendbanimit tuaj!

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!