Kompani distributore e produkteve kozmetike dhe profesionale ne Shqiperi Tirana

Health and Beauty Services 20/11/2023 12:33 Post ID: 1777


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Maps
Reads 825

👉IRIS Cosmetic Albania është kompania lider ne distribucionin e produkteve kozmetike në Shqipëri, Pas shume vitesh përvoje në ketë fushë, ne kemi ngritur sukseshëm biznesin tonë si një nga distributorët më të mëdhenj per produkte kozmetike dhe profesionale në Shqipëri duke ofruar produkte shume cilesore dhe shërbim profesional.

Misioni jone eshte te ofrojme produkt shume te mire kombinuar me cmim shume te mire!

👉Produktet tona:

🔹IRIS Beauty

🔹IRIS Make up

🔹IRIS Professional

 

🔸Na vizitoni ne dyqanet tona ne adresat si me poshte:

📍Dyqani nr.1: Rruga e Dibres, prane 9 kateshve, ish Pallati INSIG.

📍Dyqani nr 2: Tek 21 Dhjetori, prane postes nr 9, ne drejtim te Globe.

📍Dyqani nr 3: Komuna Parisit, Kompleksi Kika i Ri.

📍Dyqani nr 4: Kompleksi Astir, prane London Bar.

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!

Ju mirepresim!