Qendra Diagnostike e specializuar ne Patologji, Pneumologji, Endokronologji, Kirurgji, EKG, EMG, Radiologji, Fizioterapi etj Tirana

Health and Beauty Services 29/04/2024 21:17 Post ID: 1398


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Maps
Reads 10283

🩺 Qendra Orthodhokse Diagnostike “Ungjillezimi”

Nje qender e nivelit bashkekohor, ne zemren e Tiranes dhe te gjithe Shqiperise, e kompletuar me personel mjekesor te perzgjedhur, Akademike, Profesore dhe mjeke te njohur dhe e pajisur me aparate te teknologjise se fundit, ka si objektiv dhe mund te ndryshoje konceptin tuaj mbi shendetin. Ne nje ambient njerezor, te ngrohte dhe miqesor, mund te ndjeheni te sigurt dhe te qete, sepse kujdesi per shendetin tuaj ndodhet ne duar te afta. 

 

⏩ Tek ne do gjeni sherbimet e 

 👉sektorit klinik: Patologji, Pneumologji, Endokrinologji,Pediatri, Stomatologji, Nefrologji, Kirurgji, Ortopedi, Dermatologji etj.; 

👉si dhe ne sektorin paraklinik: E.K.G, E.M.G, Radiologji, PANORAMEX, Echografi, Elastografi, Fizioterapi, etj. 

 

Klinika ndodhet dhe ne 4 qytete te tjera: 

 📍Jergucat

📍Lushnje

📍Kavaje

📍Korce

 

📍Adresa ne Tirane: Rruga “Dibres”, (Nr. 159) ND. 110 H7 

E-mail:  [email protected] 

📩 Per çdo informacion me te detajuar na kontaktoni ne adresen e e-mailit lart.