Materiale Dentare per ju dhe kliniken tuaj, Depo dentare per produkte me garanci 2 vjecare Tirana

Health and Beauty Services 16/11/2023 18:49 Post ID: 11433


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Kamez/Paskuqan
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 863

🦷Materiale Dentare Tiranë🦷

👉Depo dentare Voleto Dental ofron te gjitha produktet e nevojshme dentare per ju dhe kliniken tuaj:

🔹Poltroni dentar

🔹 Angla, mikromotor, Aerotor

🔹 Shiringe uje, ajer

🔹 Llambe polimerizimi woodpecker

🔹 Kavitron Woodpecker

🔹 Kamer intraorale

🔹 Monitor e shume te tjera 


Garancia:  2 vite

📍Adresa: Bulevardi Blu , Rruga Roma (Kamez) 1001 Tirana, Albania

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!