Klinika Euromedica ofron kirurgji plastike te Hundes, Vesheve, Qafes, Kapakeve dhe Borsave te syve, Lifting, Botox, Filler etj. Tirana

Health and Beauty Services 04/12/2023 15:05 Post ID: 11431


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Vasil Shanto
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 366

🩺Klinika E Kirurgjise Plastike dhe Estetike Euromedica🩺

👉Klinika Euromedica eshte e para klinike e kirurgjise estetike e hapur ne Shqiperi qe prej vitit 2000. Numerojme mbi  12000 nderhyrje kirurgjikale estetike te te gjitha llojeve,dhe paciente teper te kenaqur. Stafi me mjeke me experience mbi 20-vjecare ne te gjitha nivelet e larta te mjekesise  europiane.

Ne Kliniken Euromedica ofrohen kirurgji plastike te :

🔸 Hundes

🔸 Vesheve 

🔸 Qafes

🔸 Kapakeve te syve 

🔸 Borsave te syve 

🔸 Lifting, Mini lifting

🔸 Korigjim te rrudhave 

🔸Botox, Filler 

🔸 Zmadhim te buzeve 

🔸 Zmadhim te mollezave 

🔸 Rikonturim i fytyres 

🔸Trajtime antiage te lekures 

🔸 Eleminim te shenjave 

🔸Plastike te barkut 

🔸Plastike te gjirit 

📍Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta (prane ish ekspozites "Shqiperia Sot" ) Tirana, Albania

📲Per me teper informacion ose per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!