Klinik psikologjie ne Elbasan ofron sherbim te specializuar per keshillim, psikoterapi, konsulta, vizite ne banese etj. Elbasan

Health and Beauty Services 27/10/2023 10:11 Post ID: 102970


Payment

By Agreement

City - Zone Elbasan - Qender
Address Rruga Lef Nosi, Elbasan, Albania - Maps
Reads 71

🩺Klinika e Psikologjise

👩‍⚕️ PhD/Dr. “Arbjola Halimi”

✔Qe prej vitit 2015, klinika ofron sherbim profesional dhe te sigurt me Dr, Arbjola Halimi lektore prej vitit 2004 e Psikologjise Klinike, Psikologjise se Shendetit dhe Terapise


✅ Shërbimet e ofruara:

🔹 Seance Keshillimi dhe Psikoterapie

🔹 Konsulte profesionale

🔹 Vleresim i pergjegjshem psikologjik

🔹 Vleresim Psikologjik Klinik

🔹 Vleresim demi moral e psikoemocional

🔹 Akt Ekpsertimi ne zgjidhje martese

🔹 Akt Ekpsertimi ne probleme me te mitur

🔹 A-test

🔹 Monitorim/Supervizim

🔹 Vizite ne Banese (Seance)

🔹 Keshillim Telefonik

🔹 Plan Trajtimi


 📍 Adresa: Rruga Lef Nosi, lagjia 5 Maji, Elbasan

📞📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!