Edukim cilesor ne Shkollat e Mesme dhe te Gjuheve te huaja Tirane

Sherbime formimi dhe edukimi 29/09/2022 14:40 Post ID: 80593


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania - Harta
Lexime 433

Specifikimi teknik kombetar pershkruan nje sistem menaxhimi per sherbimet e ofruara nga Shkollat e Gjuheve te Huaja dhe nga organizatat qe ofrojne sherbime trajnimi ne fushen e arsimit te mesem. 

Perfitimet qe vijne si pasoje e zbatimit dhe certefikimit te nje sistemi te menaxhimit te cilesise per sherbimet e trajnimit sipas ELOT

1433, jane:

📚Krijimi i procedurave specifike te dokumentuara qe pershkruajne proceset qe zhvillon ne organizate, duke mundesuar kryerjen e tyre, pavaresisht nga disponueshmeria e individeve te vecante

📝Matja e proceseve dhe procedurave, dhe orientimi i tyre drejt arritjes se objektivave te te trajnuarve 

✒️Arritja e nje objektivi te matshem te pavarur dhe dhenia e nje mendimi prej eksperti mbi saktesine dhe perpuethshmerine e sistemit. 

📑Me ane te certefikates, organizata eshte ne gjendje qe te siguroje provat objektive te angazhimit te saj ne fushen e menaxhimit te cilesise se sherbimeve te ofruara

🧾Certefikata ka prestigj dhe njihet ne nivel nderkombetar


📍 Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, Tirane

📞📲Te interesuarit te kontaktojne ne numrin tone te telefonit: