KURSE TE NDRYSHME ONLINE Tirane

Sherbime formimi dhe edukimi 22/03/2024 15:50 Post ID: 255000

Ofrojme KURSE ONLINE

20 seanca- 150€ ose 100€ nese rekomandoni shokun/shoqen tuaj
​1. Gjuhe te huaja
2.Kurse Kompjuterike
3.Kurse Finance(Financa 5&Alpha Web) dhe Anglisht Biznesi
4.Pergatitje Mature
5.Digital Marketing(Socila Media Management & Web Design & Graphic Design)
6.Pergatitje per provimet si:
Toefl, Toeic, Aptis, Ielts, Cambridge(Anglisht)
Goethe(Gjermanisht)
Celi/Cils (Italisht)
Dalf/Delf(Frengjisht)
Dele(Spanjisht)