Albania Design Academy ofron shkolle 2-vjecare per Stilist-Modelist Tirane

Sherbime formimi dhe edukimi 18/09/2023 12:58 Post ID: 1419


Pagesa

200 Euro

Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Bogdaneve, Tirana, Albania - Harta
Lexime 1291

🏫 Albania Design Academy 

⏩ SHKOLLE 2 VJECARE STILIST-MODELIST

Shkollë profesionale 2 vjecare , Stilim Dizajn Prerje - Qepje

Ajo që deshiron te bëhet nje stiliste Albanian Design Academy jua mundeson kete ëndërr , me petagogë te njohur dhe stilist si : Ardi Asllani , Elsida Pepa ,Flutura Zakja

Mbasi mbaron shkollen pajisesh me diplome per Stilist-Modelist!


📍 Adresa: Rruga e Bogdaneve, Tirane

📲 Kontaktoni në numrin e mëposhtëm për t'ju hapur dyert ëndrrave tuaja!