Menaxhojme Prona per qera ditore ne Airbnb dhe booking Tirana

Professional Services 16/11/2023 13:12 Post ID: 18464

Payment

1,000 Leke

City - Zone Tirana - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Address Rruga e Durresit, Tirana, Albania - Maps
Reads 1172
File list: airbnb6.png,

Ne jemi nje kompani me nje staf modest i cili posedon faqe ne platformat e Airbnb dhe booking ( te cilat sherbejne per dhenien e pronave me qera ditore) me rreth 2 vjet ne treg me komente pozitive nga turiste te huaj.

🏚Ne qofte se keni nje prone te cilen doni ta jepni me qera ditore per te maksimizuar fitimin ne ofrojme:

📌Ofrojm check in check out/kontakt 24 or me klientin

📌Reklamim ne faqe airbnb dhe booking me review 4.9stars 

📌Reklamim dhe promocion ne menyre qe te maksimizohet fitimi i prones suaj 

📌Pastrimin e prones per te siguruar standartet per klientin e radhes me pak fjale 

📍 Adresa:Tirane

📞  Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit