Sherbime konsulence ligjore dhe avokatie per fushen e biznesit dhe problematika individuale Tirana

Legal Services 03/03/2023 23:24 Post ID: 1370


Payment

By Agreement

Viti i themelimit 0
Ceshtje Penale te fituara 90%
Ceshtje Civile te fituara 95%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 0%
City - Zone Tirana - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Address Rruga e Bogdaneve, Tirana, Albania - Maps
Reads 1489

⚖️ Sherbime konsulence ligjore dhe avokatie per fushen e biznesit dhe problematike individuale


⏩ “Shala &Partners” është një zyrë e kompletuar dhe angazhuar për të dhënë konsulencën e duhur për klientët e saj në çështjet e tyre.Eshtë e liçencuar në mënyrë të rregullt për të ofruar shërbime juridike dhe avokatie në Shqipëri dhe me gjërë. Çeshtjet qe kane subjektet si : individët, kompanitë , bizneset, organizatat etj do te gjejne zgjidhje dhe cilesine me te larte te sherbimit ligjor.

✅ Pranë nesh çdo biznes mund te gjeje informacionin dhe shërbimin e duhur dhe efektiv për problematikat e tij dhe jo vetëm.
1)Shërbime ligjore në fushën e Biznesit
2)Shërbime Ligjore për “Qendrën Kombëtare e Biznesit”

📩📞 Për cdo informacion na kontaktoni nëpërmjet telefonit apo ne email.

📍 Adresa: Rruga “Bogdanëve” Pallati 32, Zyra 4, Tiranë, Shqipëri, 1001

E-Mail: [email protected]