Klinika Dermo-Estetike Demiraj ofron sherbime si vizita dermatologjike, Dermatoskopi, Heqje verruthe, kallo, kandiloma, Plexer, Filler, Botox etj. Durres

Health and Beauty Services 09/11/2023 19:21 Post ID: 9074


Payment

By Agreement

City - Zone Durres - Qender
Address Durres, Albania - Maps
Reads 635

📣Klinika Dermo-Estetike Demiraj 📣

👉Klinika Demiraj është një klinikë Dermatologjike –Estetike, e cila prej më shumë se 15 vitesh është dedikuar të zgjidh e të ofrojë trajtime dermatologjike por edhe estetike duke filluar nga vizitat mjekësore, diagnostikim dhe trajtime profesionale në fushën e dermatologjisë. Gjatë këtyre viteve janë trajtuar një numër i konsiderueshëm pacientësh të cilët kanë marrë zgjidhjen e problemeve të tyre.

👉Klinika Demiraj e dedikuar për të sjellë  fjalën më të fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës dhe të çertifikuara për të siguruar shëndetin tuaj. Kjo klinikë ofron dhe shërbime të  specialiteteve të ndryshme mjekësore për të qënë më afër zgjidhjes së problemit tuaj.

👉Sherbimet: 

🔸Vizita dermatologjike

🔸Dermatoskopi

🔸Heqje verruthe

🔸Heqje kallo

🔸Heqje kandiloma

🔸Plexer

🔸Filler

🔸Botox

🔸Mesoterapi

🔸Trajtim me plazem

🔸Peeling

🔸Lazer per heqjen e qimeve

🔸Trajtim me radiofrekuence

🔸Trajtim me dermaroller

🔸Trajtim me dermapen

📍Adresa: Rruga Ramazan Jella, Lagjia 3 – Durrës

📲Per me teper informacion ose per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!

🥰Pasioni yne eshte te nxjerrim tek ju me te bukuren, rinoren dhe pamjen rrezatuese.