Klinika Dermatologjike ofron vizita Dermatologjike, Body Map, Botox, Fillers, PRP, Cryotherapy, Trajtime estetike dhe me Laser etj. Tirana

Health and Beauty Services 06/10/2023 15:49 Post ID: 9072


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 654

🩺 A-Derma- mbi 20 vite trajtime ekselente per lekuren tuaj


A-Derma është Klinikë Mjekesore Lider në fushën e Dermatologjisë, Onko- Dermatologjise dhe Dermatologjise Estetike në Shqipëri.

👉E krijuar në fillim të viteve 2000, misioni i Klinikes A-Derma është që të realizoje diagnostikimin e saktë, trajtimin bashkëkohor dhe parandalimin e semundjeve të lekurës.  Duke investuar në trajnimin e stafit ne vazhdimesi dhe inovacion, Klinika A-Derma është tashmë lider në fushën e Dermatologjisë për shtetasit Shqiptar dhe të huaj.

👉Ofrojme:

🔹Vizita dermatologjike

🔹Body Map

🔹Dermatoskopi digjitale

🔹Botox

🔹Fillers

🔹Mezoterapi

🔹PRP (Plazem)

🔹Cryotherapy

🔹Peeling kimik

🔹Microdermoabrazion

🔹Trajtime Estetike

🔹Trajtime me laser


📍Adresa: Rruga Don Bosko, Ndertesa 3, Hyrja 24, Apartamenti 6, Kodi Postar 1026

Tiranë, Shqipëri

📞 Per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit.