Qendra Diagnostike ofron sherbime si: Grafi konvencionale, Ekografi, konsulta Kardiologu, Gjinekologu, Pneumologu, Neurolog/EMG, Fizioterapi dhe Labor Shkodra

Health and Beauty Services 17/06/2024 11:06 Post ID: 80324


Payment

By Agreement

City - Zone Shkodra - Qender
Address Rruga Kole Heqimi, Shkoder, Albania - Maps
Reads 757

🍀Qendra Diagnostike Medicare

👉E profilizuar ne imazherine diagnostike, me eksperience 20 vjecare, nje rrjet te gjere klinikash ne vend , qendra diagnostike Medicare ofron sherbim efikas me mjeket specialist me te mire ne vend.

📌''Misioni yne''

Një shërbim i karakterizuar nga profesionalizmi, kompetenca dhe mirësjellja, gjithnjë në shërbim të pacientit !E pozicionuar ne afersi te spitalit rajonal Shkoder  klinika jone sherben si  pikë referuese për të gjithë veriun e Shqipërisë përsa i përket sherbimeve te cilat mbulon.

✅ Sherbimet mjekesore ne Medicare Shkoder perfshijne :

🔹 Grafi konvencionale

🔹Ekografi

🔹Konsulte kardiologu

🔹Konsulte gjinekologu

🔹Konsulte pneumologu

🔹Konsulte neurolog/EMG 

🔹Fizioterapi

🔹Laborator analizash 

Na gjeni  dhe ne pika te tjera:
📍 Medicare Tirane "
Rruga Siri Kodra"
📍Medicare Elbasan "Rruga Spitalit"
📍Medicare Berat "Rruga Desaret"

📞 Për më shumë informacion ose rezervim  kontaktoni ne numrin tone te telefonit!