Klinike gjinekologjike, Qender mjekesore e specializuar per shendetin e grave dhe vajzave Tirana

Health and Beauty Services 04/12/2023 17:53 Post ID: 80209


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania - Maps
Reads 784

🎀 Klinika “Femën” është një qendër mjekësore e specializuar për shëndetin e grave dhe vajzave. Duke qenë një qendër e themeluar fillimisht nga gjinekologë, në themel të shërbimeve tona qëndron shëndeti seksual dhe riprodhues i grave dhe vajzave, por i plotësuar dhe përforcuar nga një sërë shërbimesh të tjera të cilat marrin në konsideratë jo vetëm mirëqenien fizike, por edhe atë shpirtërore e estetike të pacienteve tona.

Shëndeti nuk është diçka që na dhurohet. Shëndeti është diçka që ne duhet ta krijojmë çdo ditë.

🍀Ne ofrojmë një ekip mjekësh profesionistë dhe me përvojë të gjatë pune.

🍀Kujdes i personalizuar.

🍀Ne besojmë tek partneriteti dhe referimi i rasteve.

🍀Këshillim psikologjik për të gjitha problemet dhe vendimmarrjet e rëndësishme për shëndetin tuaj riprodhues dhe jetën tuaj seksuale në të gjitha moshat.

🍀Një bashkësi grash që i besojnë fuqisë femërore.

🍀Ne nuk harrojmë rëndësinë e familjes.


✅ Ekzaminimet qe gjenden prane nesh: 


🔸Ekzaminim i shëndetit gjinekologjik

🔸Ekografi obstetrike dhe gjinekologjike

🔸Ekografi e gjirit

🔸Estetikë gjinekologjike

🔸Polipektomi, heqje e polipeve

🔸Testim dhe trajtim i infertilitetit

🔸Testim dhe trajtim për SST

🔸Këshillim para shtatzanisë

🔸Kujdes ndaj nënës shtatzënë

🔸Si mami- Mamia në shtëpi

🔸Pediatri

🔸Këshillim për kontrollin e lindjes

🔸Planifikim familjar

🔸Këshillim për hyrjen në pubertet

🔸Endometrioza, kujdesi ndaj dhimbjeve pelvike

🔸Trajtim i menopauzës dhe terapia zëvendësuese hormonale

🔸Këshillim dhe trajtime për pasmenopauzën

🔸Trajtim i inkontinencës urinare

🔸Laborator 

📍 Adresa: Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania

𝗗𝗿.𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗖𝗮𝗸𝗼𝗻𝗶 & 𝗗𝗿.𝗕𝗹𝗲𝗻𝗮𝗿𝗱 𝗡𝗼𝗻𝗮𝗷

📞  Rezervoni takimin tuaj ne numrin e telefonit: