Klinike mjekesore San Luca ofron sherbime ne departamentin klinik per Gjinekologji, Obstetrike, Imazheri, Hematologji etj dhe ne Departamentin Estetik Tirana

Health and Beauty Services 15/11/2023 20:15 Post ID: 1421


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address Rruga e Kavajes, Tirana, Albania - Maps
Reads 1046

🩺 Klinikë Mjekësore San Luca

⏩ Të Obliguar për të Dhënë Kujdesin më të Mirë!

🔸 Klinika San Luca, e pozicionuar në zemër të qytetit të Tiranës, ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore klinike dhe kirurgjikale.
✅ Klinika jonë ka në përbërje të saj dy departamente.

💉  Departamenti klinik ofron një gamë të gjerë shërbimesh me profesionistët më të mirë të shëndetit, ku përfshihen:
🔸Gjinekologji
🔸 Obstetrike
🔸 Imazheri ekografike
🔸 Hematologji
🔸 Endokrinologji
🔸 Fibrogastroskopi
🔸 Kolonoskopi
🔸 Gastrohepatologji
🔸 Kirurgji abdominale
🔸Kirurgji vaskulare

💉  Departamenti ynë i mjekësisë estetike ofron mbi 70 shërbime me teknologjinë e fundit laser nga duart e mjekëve të trajnuar dhe certifikuar.


📍 Adresa: Rruga e Kavajës, nr. 50, Tirana, Albania
📲 Per me teper informacion ose per te lene nje takim na kontaktoni në numrin e celularit!

 Rezervo konsultën tënde!