Klinika Endoskopike kryen ekzaminime si : Endoskopi, Gjinekologji, Urologji dhe Ekografi Tirana

Health and Beauty Services 10/11/2023 21:47 Post ID: 11189


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 2185

📣Klinika Endoskopike LaVita🩺

Klinika La Vita nisi aktivitetin e saj ne vitin 2008 ne Kavaje. Ne Gusht 2012 u hap ne Tirane nje dege e re e kesaj klinike, e specializuar ne procedurat endoskopike.

Stafi ynë, me një eksperience 10 vjeçare në një praktike private mjekësore, duke punuar me cilësi e përkushtim, është i dedikuar maksimalisht në përkujdesjen për shëndetin e pacienteve.

Ekzaminimi i kryer i jepet pacientit i kompjuterizuar (Në gjuhen Shqipe, Angleze apo Italiane) si edhe përshkrimi dhe filmimi i plote i jepet në CD, të cilën mund ta konsultoje edhe në çdo vend tjetër brenda dhe jashtë Shqipërisë.

👉Ekzaminimet që kryhen në klinikë:

 • ENDOSKOPI

 • Vizite Gastroenterologu

 • Gastroskopi

 • Kolonoskopi

 • Polipektomi

 • EUS - Endosonografi

 • Sigmoendoskopi

 • Laringoskopi

 • Biopsi te melçise

 • GJINEKOLOGJI

 • Vizite Gjinekologjike

 • Ekografi Obstetrikale

 • Ekografi Morfologjike

 • Kolposkopi

 • Histerografi

 • Histeroskopi

 • PAP Test

 • Nderhyrje Gjinekologjike

 • UROLOGJI

 • EKOGRAFI

 • Eko e barkut (abdominale)

 • Eko e veshkave dhe sistemit urinar

 • Eko e gjirit

 • Eko e tiroides

 • Eko e indeve te buta

 • Eko me kontrast e melcise, pankreasit, gjirit etj.

 • Biopsi e drejtuar e melcise

 • Biopsi e drejtuar e gjirit

 • Elastografi e melcise

 • Elastografi e tiroides, gjirit, indeve te buta


📍Adresa : Rruga Kongresi i Manastirit, Nr. 103 1015 Tirana, Albania

📲 Per me teper na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!