Klinika Syri ofron Vizita, Operacione, Ekzaminime, Kontaktologji, Lazer, Proteza dhe raste klinike si dhe shkolle Optike Tirana

Health and Beauty Services 31/05/2024 16:02 Post ID: 10875


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 102

👁Klinika e Syrit Vision👁

👉Albania VISION Institute është krijuar si sh.p.k në vitin 1996 si e vetmja kompani për tu marrë ekskluzivisht me shëndetin e SYRIT. Eshtë kompania e parë shqiptare që pas ndryshimeve demokratike të vendit, vuri në qëndër të vëmendjes së shëndetësisë shqiptare shëndetin OKULAR nëpërmjet instalimit dhe zhvillimit të aktivitetit shëndetësor privat.

👉Albanian VISION Institute përbehet nga tre sektore të specifikuar për fusha te veçanta të aktivitetit qe ka lidhje me shendetin okular:

  1. Klinika VISION e Syrit 

🔹Vizita

🔹Operacione

🔹Ekzaminime

🔹Kontaktologji

🔹Lazer

🔹Proteza

🔹Raste klinike

  1. Shkolla OPTIKE

🔹Opticien

🔹Optometrist

🔹Orthoptist

  1. OPTIKA

🔹Xhama, skelete, lente kontakti, aksesore

📍Adresa: Rr. "Jeronim De Rada", 01017, Nr. 2 Tiranë

📞 Per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit.