Klinika Pediatrike ofron ndjekje periodike, vleresim psiko-motor, perkudjesje per patologji te pediatrise se pergjithshme dhe reumatizmale pediatrike Tirana

Health and Beauty Services 05/02/2024 11:51 Post ID: 10657


Payment

1,000 Leke

City - Zone Tirana - Kodra e Diellit
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 805

👉Ne nje ambient te ngrohte e mikprites per Ju dhe Femijen Tuaj, me aparatura bashkekohore, ofrojme perkujdesje per shendetin e femijeve.

👉Pervoja e punes me teper se 20 vjecare si pediater prane sherbimit te Terapise Intensive dhe Sherbimit te Pediatrise se Pergjithshme ne QSUT "Nene Tereza", e harmonizuar me eksperiencen dhe njohurite e marra ne specializimin e kryer prane spitalit Gaetano Pini dhe Universitetit te Milanos ne Itali, si dhe tranimet shkencore ne aktivitete nderkombetare, vihen ne dispozicion te femijes suaj per:

* Perkujdesje dhe parandalim

* Keshillim per ushqyerjen

* Ndiekje periodike

* Monitorim i rritjes ne peshe dhe gjatesi

* Vleresim psiko-motor

* Patologji te pediatrise se pergjithshme

* Patologji reumatizmale pediatrike

📍Adresa: Rezidenca Kodra e Diellit 11111 Tirana, Albania