Klinike Dentare ofrojme Kirurgji Orale, Turizem dentar 🇮🇹 Grafi Dentare dhe Tac 3d. Konsulta pa Pagese Tirana

Health and Beauty Services 16/11/2023 10:39 Post ID: 10151


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Address Rruga Myslym Shyri, Tirana, Albania - Maps
Reads 183

🦷Klinike dentare EndoDental🦷

👉Ne klinike do te gjeni te gjitha llojet e sherbimeve dentare:

  • ✅Implante 

  • ✅Kirugji

  • ✅Ura zirkoni dhe porcelani

  • ✅Aparate drejtuese per dhembet 

  • ✅Proteza

  • ✅Mbushje 

  • ✅Zbardhime profesionale 

👉Te gjitha keto sherbime duke ju ofruar garanci dhe duke i bere te arriteshem. 

📍Adresa: Myslym Shyri, Tirane, Albania

📲Per me teper informacion ose per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!