Kompani qe ofron punime xhami te te gjitha llojeve sidomos ne fushen e mobilerise Tirana

Furniture services 30/05/2024 16:16 Post ID: 97177


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Don Bosko ,Tirane - Maps
Reads 542

 Art Home shpk me seli në Tiranë, ushtron aktivitetin me një eksperiencë të gjatë në punimet e xhamit të të gjitha llojeve, sidomos në fushën e mobilerisë, veshje kuzhinash,muri,garderoba te tera me xham.

 ✅Tek ne do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:

•    Dyer dhe dritare

•    Dyer me xham

•    Fasada

•    Grila & Pergola

•    Kabina Dushi

•    Kangjella & Parmake

•    Kapak xhami per kuzhina gatimi

•    Ndarje hapsirash me xham

•    Pasqyra

•    Shkalle me xham

•    Streha xhami 


📍  Adresa :Don Bosko ,Tirane

📞 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit