Mobileri e cila ofron zgjidhje per mobilimin e banesave, ambienteve te punes (zyra), lokaleve si dhe institucioneve te ndryshme. Tirana

Furniture services 19/12/2022 18:13 Post ID: 3653


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Liqeni i thate/Kopshti botanik
Address Rruga Medar Shtylla, Tirana, Albania - Maps
Reads 460

Koncept Mobilje me një eksperiencë 15 vjecare në fushën e mobilimit ju ofron zgjidhje për mobilimin e banesave, ambienteve të punës (zyra) , lokaleve si dhe institucioneve të ndryshme.

  Ofron :

 🔹 gamë të gjëre produktesh importi

🔹   prodhime të dizenjuara nga ne me porosi

🔹  cilësi të lartë të produkteve, standart bashkëkohor, dhe vlera estetike.


 📞Per me shume informacion ne kontaktoni ne numrin tone te telefonit

 📍  Adresa: Rr. Medar Shtylla,Tirane