Studio Kontabiliteti ofron sherbime per mbajtjen e Llogaribe Kontabel, Pergatitjen e Pasqyrave Financiare etj. Tirana

Financial Services 09/11/2023 15:16 Post ID: 7225


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 532

đź“ŁStudio Kontabiliteti "Kristal"đź“Š

👉Studio jonë e kontabilitetit ofron për klientët të cilët fillojnë veprimtarinë dhe që kanë nevojë për një kompani, një gamë të plotë të shërbimeve:

✅mbajtje të llogarive kontabël,

✅përgatitjen e pasqyrave financiare në përputhje me standardet kombëtare të kontabilitetit,

✅konsulencë Financiare, Fiskale dhe Bankare.


👉Ekipi ynë i ndihmon klientët në njohjen me standardet e kontabilitetit financiar dhe legjislacionin në fuqi dhe suporton në zgjidhjen e problematikave të hasura në aktivitetin financiar të biznesit.

👉Rrjeti i klienteles, gjithmonë e në rritje, përfshin biznese të profileve dhe xhirove (turnover) te ndryshme duke filluar qe nga bizneset e vogla, të mëdha dhe në rritje si dhe biznese VIP.
👉Mundësia e komunikimit dhe ofrimit të shërbimeve në gjuhën angleze🇬🇧 dhe atë italiane🇮🇹 , e bën Studion të përshtatshme për investitorët e huaj.

đź“Ť Adresa: Tirane

📲 Per me shume informcion  na konatktoni ne numrin tone te telefonit!