Sherbime Financiare per Biznesin e Vogel me dhe pa Tvsh Tirana

Financial Services 15/09/2023 13:42 Post ID: 69930


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Address Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana, Albania - Maps
Reads 345

⏩ Ofroj Sherbime Finciare per Bizneset e Vogla Me dhe Pa TVSH per te ndjekur zhvillimin e aktivitetit tuaj ne cdo hap te veprimtarise se tij ne perputhje me Lgjislacionin Tatimor Shqipetar


✅ Ofrojme:
💠 Hapje/Mbyllje te Niptit
💠 Pergatitjen e librave te shitjes dhe blerjes si dhe deklarimin e tyre prane tatimeve.
💠 TVSH
💠 Listepagesa/Sigurime Shoqerore dhe Shendetsore
💠 Heqje / Shtim Puntoresh
💠 Tatim Burim
💠 Prerjen e faturave te fiskalizuara
💠Taksat Vendore
💠Cdo lloj aplikimi ne QKB dhe Tatime
💠Plan Biznesi
💠Plan Investimi
💠Konsulence e vazhdueshme financiare
💠 Sherbime te tjera ne lidhje me biznesin si psh.( Kontratat e punes,vertetime pagash,aplikime per kredi biznesi,suporte ne programe financiare si Financ5,Alpha Web, Devpos,Faturo.al etj

💰 Pagesa e arsyeshme dhe e diskutueshme.

📍 Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, Tirane

📲 Mirpresim bashkepunimet tuaja.Na Kontakoni ne numrin tone te telefonit!