Kompani pastrimi ju ofron sherbime per pastrime Fasadash, Dyshemeje, Vilash, Shkallesh, Apartamentesh etj. Tirana

Environment maintenance 20/11/2023 16:42 Post ID: 60588


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Address Rruga Qemal Stafa, Tirana, Albania - Maps
Reads 323

🧹🧽 Kompani me një eksperiencë disa vjecare në fushën e pastrimit, me një staf të kualifikuar,
përshtatet lehtësisht me nevojat e klientit për një ambjent të pastër, qoftë shtëpi, vilë, biznes, ambjent i brendshëm apo i jashtëm.✅ Ju ofron shërbime si:

đź’ Pastrime Fasadash
💠Pastrim dyshemeje të cdo lloji ( mermer, gres, granit, parket, moket, etj )
💠Pastrim apartamentesh ( të sapopërfunduara të mobiluara dhe të pamobiluara )
đź’ Pastrime Vilash
💠Pastrime Shkallësh
đź’ Larje kolltuqesh
đź’ Larje Karrigesh
💠Larje Maketesh 


📍 Adresa: Rruga Qemal Stafa, Tirane

📲 Per me teper kontaktoni ne numrin e telefonit!