Kompani e specializuar ne fushen e ndertimeve civile dhe projektimeve arkitektonike - inxhinierike Tirana

Construction and Restructurings 12/10/2023 13:20 Post ID: 3583


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Address Sheshi Astiri, Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania - Maps
Reads 1390

👷 "Urban Planning & Development" shpk eshte nje kompani e cila operon ne fushen e ndertimeve civile dhe projektimeve arkitektonike - inxhinierike, e krijuar rishtazi si vazhdim i kompanise EJA STUDIO shpk e cila operon ne fushen e ndertimeve civile prej 9 vitesh te sukseshme me nje larmi objektesh multifamiljare te ndertuara ne tirane. Objekte te cilat jane realizuar me cilese dhe detaje arkitektonike me novatare dhe cilesore te koheve te fundit sipas kerkesave te standarteve europiane te ndertimit. Vazhdimet e projekteve tona te ardhshme do te realizohen me te njejten pergjegjesi morale nga "Urban Planning & Development" shpk, e cila vjen me  nje vizion novatar ne implementimin  e projektimit, materialeve dhe plotesimit te kerkesave te klienteve tane, te cilet jane Unik ne ndjeshmerine e kerkesave dhe nevojes se tyre. Kjo e ben "Urban Planning & Development" shpk nje nder kompanite me te kerkuar dhe te mbeshtetur ne tregun shqiptare te ndertimit.

➡️ Ne ofrojme: Projektimin dhe zbatimin e te gjitha kategorive te ndertimeve civile, duke filluar nga studimet urbanistike dhe projektet te te gjitha llojeve, Ndertimin e objekte multifamiljare shume kateshe, objekte individuale banime te vecuara ose ne grup ne konceptin e rezidences, njesive tregtare te vecuara apo te grupuara ne konceptin e qendrave tergtare apo biznesi, hapesira depo dhe magazinimi dhe pasurive te paluajtshme etj. Stafi yne eshte i perbere nga profesioniste te vertete te cilet operojne ne tregun shqiptare ne fushen e tyre prej 15 vitesh.


✔️ Ne perberje te stafit tone kemi:
o Arkitekte
o Inxhiniere  Ndertimi ( Konstruktore dhe zbatues )
o Inxhiniere Mekanik
o Inxhiniere Elektrik
o Topograf
o Mbikqyres punimesh etj.

 

✅ Sherbimet tona jane nga me te larmishmet te cilat jane te listuara si me poshte:
o    Projekte Arkitketonike
o    Projekte Konstruktive
o    Projekte Elektrike
o    Projekte Mekanike
o    Projekte te MKZ
o    Projekte Ngrohje, ftohje dhe ventilimit
o    Interior Design
o    Garden Design
o    Plane Urbanistike
o    Rilevime topografike nga me te ndryshmet
o    Supervizim punimesh ne ndertimet civile
o    Punime armature dhe hekuri
o    Punime murature
o    Punime suvatimi
o    Punime Mekanike ne ndertimet civile ( Hidro/Sanitare )


📍 Adresa: Sheshi Astiri, Rruga Teodor Keko, Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!