Auto servis ofron sherbime Riparimi, Servis te plote dhe Pjese Kembimi Tirana

Car Service 08/09/2023 21:34 Post ID: 8254


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Sauk
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 364

🛠️ Auto servis " Teko"


✅  Ofron sherbime:

💠 Riparimi

💠 Pjese Kembimi     

💠 Servis te plote


📍 Adresa: Rruga Shaqir Palushi, Suak, Tirane 

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!