Servis Diamond - Nderrim krahu, Sherbime Elektroauto dhe Xhenerike, Pjese Kembimi Tirana

Car Service 15/06/2024 18:14 Post ID: 4333


Payment

100 Euro

City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address tek Ish Fusha e Aviacionit - Maps
Reads 2993

🛠️Servis Diamond 🛠️

⏩ Auto Servis Diamond Ofron per ju:

📌 NDERRIM KRAHU 
🔸 Elektroaut - Xhenerik
🔸Diagnostikim Kompjuterik
🔸 Punime Motorrike
🔸 Kambio automatike
🔸 Sisteme Kondicionimi
🔹 PJESE KEMBIMI


📍 Adresa: Tek Ish Fusha Aviacionit 

  Ju mirepresim!